2016 Mali Yılı Performans Programı

Bartın İl Genel Meclisinde 2016 Yılı Performans Planının Görüşmeleri Başladı

İl Genel Meclis Başkanı Kenan DURSUN, Mecliste görüşmelerine başlanan 2016 Mali Yılı Performans Planı ile ilgi yaptığı açıklamasında şunları ifade etti: 02 Kasım Pazartesi günü başlayan kasım ayı  toplantılarının bütçe görüşmelerine denk gelmesi nedeniyle 5302 Sayılı Özel İdare Kanunu gereği 20 gün süreceğini belirterek bu kapsamda ilk beş günlük toplantılarda özel idarenin kasım ayına ilişkin iş ve işlemleriyle  ilgili dosyaların görüşüldüğünü ve kalan 15 günlük süreninde ilk 5 gününde  otuz dört milyon olarak planlanan 2016 Mali Yılı Performans Planının genel görüşmelerine başlandığını açıkladı. Ayrıca 5.  günün sonunda Performans Planının kabulünün oylanacağını da söyledi.

Performans planının kabulünün hemen akabinde 7 gün sürecek olan  2016 Yılı Çalışma Ve Yatırım Programının da mecliste genel görüşmelere açılacağını ifade eden DURSUN,  7 gün boyunca ayrıntılı şekilde her noktasını ele alarak ilave ve değişikliklerle birlikte otuz dört milyonluk programın Çalışma ve Yatırım Programı'nın da oylanacağını söyledi. Geri kalan son 3 günlük süre içerisinde de Bütçenin genel görüşmelerinin ardından yapılan oylamalarla karara bağlanarak   2016 yılı programlarının hayata geçirileceğini söyledi. Ayrıca Başkan, 2016 mali yılı bütçesiyle tüm kesimleri kucaklamayı hedeflediklerini sözlerine ekleyerek  bu kapsamda Çalışma Ve Yatırım Programı'nın meclisteki oylamasının ardından Bütçe kalemleriyle ilgili kamuoyunu aydınlatacak kapsamlı açıklama yapacaklarını ifade etti.

Sözlerinin sonunda Mecliste görüşmeleri devam eden 2016 Mali Yılı Performans Planı, Çalışma ve Yatırım Programı ile Bütçenin şimdiden Bartın’ımıza ve Özel İdaremize hayırlı olmasını diliyor,  devam eden Meclis ve komisyon çalışmalarımızda tüm meclis üyelerimize de başarı ve kolaylıklar diliyorum dedi.

Anahtar Kelimeler:
İl Genel Meclisi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.