9 Bin Metrekarelik Elmalık Projesi Başlıyor

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, daire müdürleri ile birlikte Elmalık Mevkiinde başlatılan park alanında incelemede bulundu.

Göreve geldiği tarihten itibaren birçok sosyal alanı ilimize kazandıran Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, çalışmalarına bir yenisinde Elmalık Mevkiinde ekleyecek. Öğretmenevi karşısından başlayarak çevre yoluna kadar uzanan, eskiden belediye serasının bulunduğu 9.000m2 alan gerçekleşecek projenin içinde çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, yürüyüş yolları olacak.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,”Burada 9 bin metrekarelik bir alanımız var. Bu alanın daha önce zemin tesviye çalışmalarını yapmıştık. Şuanda ise ekiplerimiz proje alanını çevreleyecek panel çitlerin duvarları yapılıyor. Ayrıca atölyelerimizde de alanımıza yerleştirilecek olan kamelyalar ile ilgili çalışmalar devam ediyor.

Bu çalışmaların yanı sıra yürüyüş yolları, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları ile ilgili çalışmaları da en kısa sürede başlatacağız. Bu projenin bölgeye hareket kazandıracağına inanıyoruz. Bartın Belediyesi olarak her yaş grubunun güzel vakit geçirebileceği yeni yaşam alanları oluşturmaya devam ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
edu 5 yıl önce

park yapmaya devam et kıl payı kazandı hala akılanmadı böyle devam edersen seni indiregiz büyük projeler yap sayın mösyo cemal akın

Avatar
MURAT KARA 5 yıl önce

park yapmayi birakta artik kaldirimlari i̇şgal eden esnafa müdahale edi̇n ayni kasaba gi̇bi̇ olmuşuz gözleri̇ni̇z görmüyormu