Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük Dorukhan Bartın Emniyet Müdürlüğü

Akın: Bize ihtiyacı olan vatandaşlarımızın yardımına koşuyoruz
FOTO GALERİ

KAVALLAR CADDESİ YOLLARI BAKIMDA


Bartın Belediyesi yollarda başlattığı bakım ve onarım çalışmalarına Aladağ Mahallesi’nin Kavallar Caddesi’nde devam ediyor. Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın “Ulaşım esnasında yaşanabilecek sıkıntıların önüne geçmek için tüm yollarımızda bakım ve onarım çalışması yapıyoruz” dedi. Açıklamasında ulaşımı olumsuz etkileyebilecek tüm faktörleri inceleyip yollardaki arızalı olduğu tespit edilen noktaları asfalt malzeme ile dolgu yaparak ortadan kaldırdıklarını söyleyen Belediye Başkanı Cemal Akın “Vatandaşlarımız gidecekleri yerlere sarsıntısız ve sıkıntı yaşamadan ulaşabilsin diye tüm yollarımızı ulaşıma engel teşkil edebilecek tüm faktörleri ile inceleyip arıza tespit ettiğimiz yerleri asfalt dolgu yaparak onarıyoruz” dedi.

BELEDİYE ALT YAPI EKİPLERİ MESLEK LİSESİ’NDE

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Bartın Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde 60 metre uzunlukta yeni kanalizasyon hattı oluşturma çalışması yapıyor. Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın, Meslek Lisesi kanalizasyon hattında meydana gelen tıkanıklıklar sonrasında çeşitli noktalarda patlayan boruları yenileriyle değiştirdiklerini söyledi. Başkan Akın „Belediye olarak talepler ve ihtiyaçlar doğrultusunda, okullarımızın da alt yapı ve üst yapı ihtiyaçlarını karşılıyor, eğitim kurumlarımızın sorunsuz şekilde hizmet vermesine katkıda bulunuyoruz. Bu kapsamda Bartın Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi arkasından geçen 60 metre uzunluktaki sorunlu hattı, aynı noktada tekrar sıkıntı yaşanmasın diye yeni 150’lik beton büzlerle değiştiriyoruz" dedi.

BELEDİYE EKİPLERİ KEMERKÖPRÜ MAHALLESİ’NDE

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Kemerköprü Mahallesi’nde yol tesviye çalışması yapıyor. Kemerköprü Mahallesi Elmas Sitesi çevresindeki yol çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın, vatandaşların evlerine ulaşmasını zorlaştıran faktörleri ortadan kaldırıp tesviye çalışması yaptıklarını söyledi. Başkan Akın “Burada, inşaat faaliyetleri esnasında oluşan bozuk zemin dolayısıyla ulaşımın zor koşullarda sağlandığını belirten vatandaşlarımızın talebi üzerine yolu fuller malzeme ile tesviye etmeye başladık. Belediye olarak her an, bize ihtiyacı olan vatandaşlarımızın yardımına koşuyor evlerine kadar hizmet götürmeye devam ediyoruz” dedi.

BARTIN BELEDİYESİ SU BASKINLARINA KARŞI
ÖNLEM ALMAYA DEVAM EDİYOR


Bartın Belediyesi’ne bağlı ekipler Kemerköprü Mahallesi Adliye Lojmanları yanındaki yağmur suyu kanalında bakım ve onarım çalışması başlattı.Çalışmalarla ilgili açıklamasında kanalda tespit edilen hasarı onararak toprak çökmesi ve bu sebeple oluşabilecek taşkınlara karşı önlem aldıklarını söyleyen Belediye Başkanı Cemal Akın “Belediye olarak sağanak yağışlar sonrasında oluşabilecek su baskını ve taşkınlara karşı mahallelerimize çok sayıda yeni mazgallar ve atık su hatları yaptık. Bunun yanında mevcut mazgallarda düzenli olarak temizleniyor. Şuan ekiplerimizle Adliye lojmanları yanındaki yağmur suyu deşarj kanalında meydana geldiği tespit edilen hasarları onararak toprak çökmesi ve bu sebeple oluşabilecek taşkınlara karşı da önlem alıyoruz” dedi.

BELEDİYE EKİPLERİ HER YERDE


Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Çaydüzü Mahallesi’ndeki yollarda bakım ve onarım çalışması yapıyor.
Çaydüzü Mahallesi’ndeki çalışmalarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın tüm mahalle ve sokaklarda alt yapı ve üst yapı çalışmaları yaptıklarını söyledi. Başkan Akın “Şuan her mahallemizde alt yapı veya üst yapıda görevli en az bir ekibimiz çalışıyor. Su işleri ve Fen İşlerinde görevli İki ekibimiz alt yapı arızalarını onarıyor. Yine aynı birimlere bağlı farklı farklı ekiplerimiz yeni binalara ve ihtiyaç duyulan noktalara yeni kanalizasyon ve su hatları bağlıyor. Bir ekibimiz yol tesviye çalışması yaparken başka bir ekip yol ve kaldırım düzenleme çalışması yapıyor. Çaydüzü Mahallesi’nde görevlendirdiğimiz işçilerimizde yollarda bakım ve onarım çalışması yapıyor. Halkımıza ihtiyaç duyduğu her konuda hizmet vermeye devam ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.