Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük Dorukhan Bartın Emniyet Müdürlüğü

Anında müdahale

Belediye Başkanı Cemal Akın çalışmalarla ilgili olarak “100 bin'in üzerinde vatandaşımızın içme suyu ihtiyacını karşılayan kavşak suyumuzu, gerek mahallerimizde bulunan çeşmelerimizle, gerekse tankerlerimiz vasıtası ile vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz. Bilindiği gibi daha evvel üç günde bir akan çeşmelerimizi göreve geldikten sonra her gün akıtmaya başladık. Mahallerimizde zamanla eskiyen ve kötü bir hal alan 40 adet kavşak suyu çeşmemizi yeniledik.Zaman zaman şebeke borularında meydana gelen patlakları ise vatandaşlarımıza hiç bir şekilde su sıkıntısı yaşatmadan hızla onarıyoruz. Aynı şekilde Orduyeri ve Demirciler mahalelerimizde 3 değişik noktada gözlemlenen sızıntılar sonrasında tespit ettiğimiz patlakları, zayiata ve su sıkıntısı yaşanmasına izin vermeden süratle onardık”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.