Öne Çıkanlar BAKKA Emine KOÇOĞLU Karabük Ulus Kurucaşile Zonguldak Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı

Asansör denetimleri başladı

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın, asansör denetimlerinin yıl içinde mutlaka yapılması gerektiğini, denetim yaptırmayanların her hangi bir kaza durumunda hukuki ve maddi cezalarla karşı karşıya kalacağını söyledi.

Akın “Belediyemizle denetim protokolü imzalayan Makine Mühendisleri Odasınca şehrimiz genelinde kanunen zorunlu olan asansör denetimlerine başlanmıştır. Denetim ve muayene ücreti belediyemizce alt sınır olan 115 TL olarak belirlenmiş olup, asansörlü bina yöneticilerinin kontrole gelen teknik elemanlara yardımcı olmaları gerekmektedir. Yıl içinde asansörler mutlaka denetlenecektir. Bu yasal bir zorunluluktur. Denetimleri yaptırmayan apartman yöneticileri herhangi bir kaza durumunda hukuki ve maddi cezalar ile karşı karşıya kalmaktadır. Bu nedenle apartman yöneticilerimizin yıl içinde denetimlerini yaptırmalarını istiyoruz“ dedi.

Anahtar Kelimeler:
Asansör Denetimleri
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.