Bartın'a 6 Yeni Cami

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, cami yapan ilk belediye başkanı olarak 6 yeni ibadethane projesini vatandaşların istifadesine sunacaklarını açıkladı

Belediye Başkanı Cemal Akın, göreve geldiği 2009 yılından beri 2 dönem yürüttüğü Belediye Başkanlığı görevi süresince Bartın’a ve Bartın halkına hizmetin en kalitelisini, vatandaşların belediyecilik hizmetlerinden kaynaklı sorun yaşamamaları amacıyla var güçleriyle çalıştıklarını vurguladı. Akın, hizmet süresince Bartın’da cami yapan ilk belediye başkanı olma vasfını da üstlendi.

Başkan Akın, 2019-2024 yıllarını kapsayan yeni çalışma dönemi ile ilgili yaptığı açıklamasında, birbirinden değerli projelerle Bartın Belediyesi olarak yeni döneme son derece hazır olduklarını, bu projelerin içerisinde her yaştan tüm vatandaşlara hizmet verecek büyük ve kapsamlı uygulamaların gerçekleşeceğini vurguladı. Akın, 6 yeni ibadethane yapılacağını bildirdi. Başkan Akın, “ Bartın’a ilk cami yapan Belediye Başkanı olmak son derece gurur verici. Yalı Cami yapımının yanı sıra, yapımına destek verdiğimiz 10 mescit ile halkımızın ibadethane ihtiyacına katkı sağladık. Ayrıca 6 yeni ibadethane için proje hazırladık.

Projelerimiz kapsamında, Orduyeri, Gölbucağı, Aladağ, Tuna, Karaköy ve Kemerköprü Erenler Camileri yeni İmar Planına işlenerek, Bartın’ı 6 yeni ibadethaneye kavuşturmuş olacağız. Belediye demek sadece alt ve üst yapı çalışmaları yaparak hizmet vermek değildir. Milli ve manevi duygulara sahip çıkarak, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklere de sahip çıkarak, destek olmaya devam ediyoruz. Allah nasip eder, siz değerli halkımız da teveccüh buyurursa, 1 Nisan’da kaldığımız yerden devam edeceğiz. 31 Mart Yerel Seçimlerinin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 5 yıl önce

Bartın nüfusu 6 kat artmış diyecem ama, sanmıyorum...reklam kokan vaatler bunlar

Avatar
cami yerine bari fabrika açın 5 yıl önce

fabrikaları teşvik edin bartında kauçuk gibi büyük tekstil fabrikaları gibi yatırımlar yapılmasına yardımcı olun. zaten camiler cumadan cumaya doluyor. kitabımızda bilindiği üzere israf etmeyiniz yazıyor.