Bartın Belediyesi Karla Mücadeleye Başladı

Başkan Cemal Akın’ın talimatı ile 6 Ocak Pazar Akşamı 21:00’ dan itibaren yolları ulaşıma açık tutmak üzere sabaha kadar hazır kıta görev yapan Bartın Belediyesi’ne bağlı ekipler yollarda buzlanma ve kar birikintilerine karşı önlemler aldı.

Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın, meteoroloji bilgileri doğrultusunda harekete geçilerek kente kar düşmeden önce tüm tedbirlerin alındığını, ekip ve iş makinelerinin hazırlanıp yollara buzlanmayı önleyen solüsyon malzemenin döküldüğünü söyledi.

Başkan Akın “Belediye olarak kar yağmadan önce Pazar akşamı 21.00’da görevlendirdiğimiz ekiplerimizle özellikle Hastane yollarında, Aladağ, Orduyeri, Hürriyet, Esentepe ve Ağdacı mahalleleri gibi yüksek rampalara sahip mahallelerimizde ve sonrada ihtiyaç duyulan tüm noktalarda 48 saat etkili – 70 dereceye kadar buzlanmaları önleyebilen solüsyon malzemesi kullanarak tedbir aldık. Bunun yanında başka bir aracımızı da yağan ilk karla birlikte, bir yerde yollara solüsyon malzeme dökülürken başka bir yerde sorun yaşanmasın diye kumlama ve tuzlama çalışması yapmak üzere görevlendirdik. Aynı zamanda yükseklerdeki karlanmaları önlemek içinde bir taraftan da greyder yardımıyla kar kürüme çalışması yaptık. Temizlik işleri müdürlüğümüze bağlı ekiplerimizi karları kürüyerek kaldırımları ulaşıma elverişli halde tutmak üzere görevlendirdik. Vatandaşlarımıza yaya veya araçla huzur ve güvenle ulaşım sağlamak için özveriyle çalışıyor bunun için ne gerekirse yapmaya devam ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.