Bartın'da 3000 kişiye Kandil Tatlısı

Bartın Belediyesi tarafından her kandilde gerçekleşen ve geleneksel hale gelen tatlı ikramı Berat Kandil’inde de sürdü.

Bartın Belediyesi Kent Müzesi önünde gerçekleşen ve 3000’in üzerinde vatandaşın istifade ettiği tatlı ikramı etkinliğinde Belediye Başkanı Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Aday Adayı Op.Dr. Orhan Kırşanlı, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Kadın Kolları Başkanı Nuran Akmaz, Belediye Meclis Üyesi Şemsettin Çöme ve Ahmet Kömeç hazır bulundu.

Etkinlikte vatandaşlara bizzat kendisi tatlı ikram eden Belediye Başkanı Cemal Akın yaptığı konuşmada Belediye olarak gelenek haline getirmiş olduğumuz tatlı ikramımıza Berat Kandil’inde devam ettirdik. Herkesin barış ve huzur içerisinde yaşaması dileğiyle Berat Kandil’ini tebrik ediyor, bu gecenin herkes için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.