Başkan kahve sohbetlerine devam diyor

Kırtepe Mahallesi’nde Gülsüm Anbarcıoğlu’nun evinde kahve sohbetine katılan Belediye Başkanı Cemal Akın „Biz gönülleri kırmaya değil, gönüllere girmeye geldik“ dedi.

Belediye çalışmaları hakkında bilgiler veren Akın „4 Nisan 2009 tarihinde belediye başkanlığı görevine başladım. İlk dokuz ayımız bütçe dengesi kurmak ile geçti. Eskiye dayalı piyasa ve personel borçlarını ödedik. Vergi borçlarını ödedik. Sosyal Güvenlik Kurumu’na olan borçları ise yapılandırdık. Her ay 1.100.000 lira borç ödüyoruz. Bunun yanı sıra da hizmetlerimizi ve yatırımlarımızı yapıyoruz“ dedi.

Katılımcı belediyecilik anlayışı ile herkesin görüşünü aldıklarını belirten Başkan Akın „Evlere ziyaretlerimizin amacı ise varsa sorunları yerinde tespit etmek, birlikte çözüm üretmektir. Ben bilirim havası ile görev yapmıyorum. İstişare ederek hizmetleri yapıyoruz. Biz gönül kırmaya değil, gönüllere girmeye geldik. Bu makamlar mevkiiler gelip geçicidir. Önemli olan arkanızda bıraktığınız hizmetler ve halk ile olan dostluğunuz, samimiyetinizdir. Ben belediye başkanlığı görevini Allah rızası için yapıyorum, hizmetlerimizden duyulan memnuniyetler bize mutluluk veriyor „ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.