Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz

Başkan, Taş Fırın Çalışmalarını İnceledi

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Tuna Mahallesi Menekşe Sitesi yanında yapımı devam eden taş fırın çalışmalarını inceledi.

Başkan Akın, Bartın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Tuna Mahallesi Menekşe Sitesi yanında yapımı devam eden taş fırın çalışmalarını inceledi. Görevli personel ile sohbet eden Başkan Cemal Akın yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” Bartın Belediyesi olarak geleneksel değerleri yaşatacak çalışmaları hayata geçirmeye devam ediyoruz.

Vatandaşlarımızdan gelen talepler üzerine birçok noktaya taş fırınlar yapmıştık. Bunlara bir yenisini de Tuna Mahallesi Menekşe Sitesi yanında bulunan alana ekliyoruz. Çalışmalarımız hızlı şekilde sürüyor. Kısa zaman içinde çalışmalarımızı tamamlayarak taş fırını halkımızın hizmetine sunacağız.

Belediye olarak bir taraftan daha modern, daha güzel, bir Bartın için hizmet vererek vatandaşlarımız için hayatı kolaylaştıran çalışmalar gerçekleştirirken bir taraftan da tarihi ve kültürel güzellikleri ön plana çıkararak geleneksel değerleri yaşatacak çalışmaları hayata geçirmeye devam ediyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Tuna
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.