Öne Çıkanlar Kurucaşile BAKKA Filiz Fırat UEFA Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı

Başkan Zühre İle Recep’in Nikâhını Kıydı
Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın bir çifti daha özel günlerinde yalnız bırakmayarak nikâh akitlerini bizzat kendisi gerçekleştirdi.

İlgili Foto Galeriye Git

Belediye Başkanı Cemal Akın, vatandaşlardan gelen talepler üzerine nikâh akitlerini bizzat gerçekleştirerek mutluluklara ortak olmaya devam ediyor. Başkan Akın son olarak Nuriye ve Şevket Arıpek çiftinin kızı Zühre ile Nejla ve Ahmet Karaman çiftinin oğlu Recep’in nikâh akitlerini gerçekleştirdi.

Akın konuşmasında “Evlenmeye karar vermiş çiftimizin nikâh merasimi dolayısıyla toplanmış bulunmaktayız. Ailelerine ve kendilerine hayırlı uğurlu olmasını diliyor birlikte sağlıklı huzurlu ve mutlu bir yaşam diliyorum” dedi. Belediye Başkanı Cemal Akın nikahını kıydığı tüm çiftlere tek taş görünümlü şilt hediye etti.

BAŞKAN, ASFALT ÇALIŞMASINI İNCELEDİ

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, doğalgaz çalışması tamamlanan bölgelerde başlayan sıcak asfalt çalışmalarında incelemelerde bulundu. Belediye Başkanı Cemal Akın, Aladağ Mahallesi Çamlık Caddesi'nde devam eden sıcak asfalt yol düzenleme çalışmalarını inceledi. Mahalle sakinleri ile sohbet ederek mahallede yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler veren Akın, “Aladağ Mahallemizde doğalgaz çalışması tamamlanan sokaklarda asfalt çalışmalarımızı başlattık. Kısa zamanda bütün mahallede çalışmalar tamamlanmış olacak. Çalışmalarda görev alan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.