Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz

Belediye ekipleri iş başında

BELEDİYE ALT YAPI EKİPLERİ İŞ BAŞINDA

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Stadyum Sokak’ta meydana gelen kanalizasyon arızası dolayısıyla eski bağlantıyı devre dışı bırakarak yeni hat oluşturma çalışması yaptı. Çalışmalarını Stadyum Sokak’ta sürdüren alt yapı ekipleri ana hattan Gençlik Merkezi’ne bağlanan yeni kanalizasyon bağlantısı ile yaşanan tıkanıklık sorununu kalıcı şekilde çözdü. Alt yapı çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın, alt yapıda yaşanan tıkanıklık veya çeşitli sebeplerden dolayı oluşan hasarları, eski boruları tamamen söküp yeni ve dayanıklı malzemeler kullanarak ortadan kaldırdıklarını söyledi. Başkan Akın “Belediye olarak kent genelinde ihtiyaç duyulan tüm noktalarda görevlendirdiğimiz alt yapı ekiplerimizle kanalizasyon, yağmur suyu ve şebeke suyu hatlarımızda meydana gelen sorunlar tekrarlanmasın diye hasarlı noktaları dayanıklı malzemelerle en sağlam ve kalıcı şekilde onarıyoruz. Aynı zamanda bu alanda uzman bir ekibimizi alt yapıda karşılaşılabilecek sıkıntılara anında müdahale etmek için gece gündüz vardiyalı şekilde çalışmak üzere görevlendirdik” dedi.

BELEDİYE EKİPLERİ GELDİ BİRİKEN SULAR GİTTİ



Bartın Belediyesi’ne bağlı ekipler Aladağ Caddesi’nde meydana gelen su birikintilerini ortadan kaldırmak için yeni yağmur suyu hattı ve mazgal yerleştirme çalışması yapıyor. Çalışma ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın, her mahallede ya alt yapı ya da üst yapı da görevli ekiplerin çalıştığını ve nerede neye ihtiyaç varsa o doğrultuda hizmet vermeye devam ettiklerini söyledi. Başkan Akın “Vatandaşlarımız mağdur olmasın diye işyeri - mesken girişleri ve yollarda meydana gelen su birikintilerini ana şebekeye bağlı yeni yağmur suyu bağlantıları oluşturup bu bağlantılara bağlı mazgallar yerleştirmek suretiyle hızlı deşarj sağlayarak ortadan kaldırıyoruz. Meydana gelen tüm alt yapı arızalarını süratle kalıcı şekilde onarıp hasarlı yolları yeniden düzenleyerek vatandaşlarımızın kullanımına sunuyoruz. Bu çerçevede, şu an her mahallemizde alt yapı veya üst yapıda görevli en az bir ekibimiz çalışıyor. Nerede neye ihtiyaç varsa o doğrultuda hizmet vermeye devam ediyoruz ”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.