Belediye ekipleri Üniversite ve Karaçay Mahallesi'nde

BELEDİYE EKİPLERİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEK OKULU’NDA

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Bartın Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu binası yolu ve çevresinde bakım ve onarım çalışması yaptı. Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın eğitim kurumlarının ihtiyaçlarını karşılayarak eğitimi desteklemeye devam ettiklerini söyledi. Başkan Akın “Belediye olarak eğitim kurumlarının ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyoruz. Bu günde Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu girişi ve bahçesinde yol tamiratı ve tesviye çalışması yaptık” dedi.

KARAÇAY MAHALLESİ YOLLARI ONARILIYOR

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü;’ne bağlı ekipler Karaçay Mahallesi’ne bağlı yollarda soğuk asfalt malzeme ile onarım çalışması başlattı. Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın, Karaçay Mahallesi yollarında soğuk asfalt malzeme ile onarım çalışmaları yaptıklarını söyledi. Başkan Akın, “Belediye olarak vatandaşlarımıza ulaşım esnasında sarsıntısız yollar sunmak üzere yollardaki hasarları onarıyoruz. Bu kapsamda şimdide Karaçay Mahallesi’ndeki yollarımızı, çukurlara soğuk hava koşullarında kullanıma uygun asfalt malzeme ile dolgu yaparak sorunsuz hale getiriyoruz. Yol tamir çalışmalarımız bu mahallemizden sonrada, ihtiyaç duyulan tüm yollarımızda devam edecek” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.