Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısını yaptı

Meclis gündeminin ilk sırasında yer alan Karaçay Mahallesinde cadde ve sokak isimlerinin belirlenmesi talebinin görüşülmesi, Mahalle ve Sokak İsimleri  Tespit Komisyonuna sevk edilirken, imarı ilgilendiren 2,3,6,7,8 ve 9. sırada bulunan gündem maddeleri  imar komisyonuna sevk edildi. Meclis gündemindeki 4 ve 5. maddeler imar ve bütçe komisyonuna sevk edildikten sonra komisyondan gelen bilgi doğrultusunda kabul edildi. Daha önceki meclis toplantısında imar komisyonuna sevk edilen 11, 12, 13 ve 14. maddeler Belediye Meclisi tarafından oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 10.sırasında bulunan ve yine daha önceki meclis toplantısında Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Belediyemizin Afet Pay farkı alacağının görüşülmesi ile ilgili gündem maddesinin ise ilgili makamlardan görüş alınmasına müteakip yeniden değerlendirilmesine karar verilirken meclis gündemine sonradan eklenen Belediye işletmesinde kullanılmak üzere 1 adet çift kabinli kamyonet alımı talebi oy birliği ile kabul edildi.

Belediye Meclisi, 17 Ekim 2011 Çarşamba günü saat 17:00 da yeniden toplanmak üzere sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.