Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz

Belediye serasında yaz hazırlıkları

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerle parklar, çay bahçeleri, orta refüjler ve yeni projelerin peyzaj düzenlemeleri ile çevre güzelleştirme çalışmalarında kullanılmak üzere Yaz ve Sonbahar mevsimlerinde çiçek açacak 40 bin’in üzerinde mevsimlik bitkiyi yetiştirmeye başladıklarını söyledi.

Başkan Akın açıklamasında “Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı ekipler ve sera faaliyetlerimizle birlikte daha güzel bir Bartın oluşturmak için gerçekleştirdiğimiz çevre düzenleme çalışmalarımız kent genelinde devam ediyor. Şu aşamada içinde bulunduğumuz bahar ayları ve önümüzdeki yaz ayları dolayısıyla sera çalışmalarımıza hız verdik. Seramızda çay bahçeleri, orta refüjler ve yeni projelerin peyzaj düzenlemeleri ile çevre güzelleştirme çalışmalarında kullanılmak üzere Yaz ve Sonbahar mevsimlerinde çiçek açacak mevsimlik bitkileri yetiştirmeye başladık. Ekim ayına kadar çiçek açacak şekilde dikimleri yapılacak ateş çiçeği, horoz ibiği, kadife, gazan yağı ve vapur dumanı gibi çeşitli mevsimlik bitkilerden oluşan 40 bin adet çiçeği sera koşullarında hazırlıyoruz. Bu çalışmalarımızla yılın her mevsimi Bartın’ın kendine özgü güzelliklerine ilave güzellikler katıyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Belediye Serası
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.