Boğaz Köprüsü Bakımdan Geçti

Bartın Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından Boğaz Köprüsü'nde bakım ve onarım çalışması yapıldı.

Konu ile açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın ;” Bartın Limanına ulaşımı sağlayan açılır kapanır köprünün periyodik olarak bakım ve onarımı yapıyoruz. Bu kapsamda da Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz köprünün eskiyen ve hasar gören noktalarını tespit ederek gereken tamirat işlemini gerçekleştirdiler. “ dedi.

PATLAĞA ANINDA MÜDAHALE

Kemerköprü Mahallesi Arka Sokak’ta oluşan su patlağı Bartın Belediyesi Su İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kısa sürede onarıldı. Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın;” , “Belediye olarak mahallelerimizdeki su şebekesi mesken hatlarında yaşanan tüm arızalara gerekli bütün teçhizatlarla donatılmış bu konuda uzman arkadaşlarımızdan oluşan ekiplerimizle anında müdahale ediyoruz. Bu gün bu çerçevede Kemerköprü Mahallesi’ne bağlı Arka Sokak’ta meydana geldiğini tespit ettiğimiz bir su patlağına da anında müdahale ederek arızayı vatandaşlarımıza su sıkıntısı yaşatmadan ve suyumuz zayi olmadan onardık. Belediye olarak mahallelerimizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın hizmetlerimizden kesintisiz ve sıkıntısız şekilde faydalanabilmesi için ne gerekirse yapmaya devam ediyoruz” dedi

Anahtar Kelimeler:
Bartın Belediyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.