Çalışana

Hükümet Konağında çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini ve planlamaların yapılarak kamu kurum ve kuruluşlarının yerlerin belirlendiğini kaydeden Vali İsa KÜÇÜK, incelemelerinin ardından Bayındırlık ve İskan İl Müdürlüğünü ziyaret etti. Ziyarette Hükümet Konağının yapımı aşamasında özverili çalışmalarından dolayı Bayındırlık ve İskan İl Müdürü Vedat DURNA'yı takdirname ile ödüllendirerek, “ Hükümet Konağımızın bitirilmesinde özellikle son zamanlarda kamu kurum ve kuruluşlarımız gayretli çalışmalar sergilemişlerdir. Bu çalışmalarda özellikle Müdürümüz Vedat DURNA özverili çalışmalarıyla dikkat çekmiştir. Yapılması gereken işleri devlet memurluğunun günlük rutin çalışma sistemini aşıp, kendi işi gibi görerek özveri ile tamamlamıştır. Kendisi eline kazma, kürek alarak işin bir an evvel bitmesi için olağanüstü efor sarfetmiştir. Bu nedenle kendisine teşekkür ediyor, takdirlerimi belirtiyorum. Böylece ilimizde bir örneği daha hayata geçiriyoruz. Kamu görevlilerimiz için takdirname almanın ölçüsü hizmette rutin çalışma performansının ötesine geçerek emsallerine göre farklılığı ortaya koymaktır. Takdirnamenin en alt sınırının bu noktadan başlayacağını belirtmem gerekiyor. Kamu görevlilerimiz için ölçümüz bundan sonra bu olacaktır.” dedi. Konuşmasının ardından Vali İsa KÜÇÜK, Bayındırlık ve İskan İl Müdürlüğü personeline de teşekkür ederek, günün anısına bir hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anahtar Kelimeler:
İsa KüçükBartın Valisi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aydın sarı 13 yıl önce

taşrada da aynı şekilde mesaiden sonra cumartesi pazar canla başla çalışan memur arkadaşlarımız var ama tabi ne yazık ki görülemiyor.

Avatar
Orhan Orhan 13 yıl önce

Sayın vedat bey kendi müdürümüz olmadığı halde geldiği yıldan buyana tanıdıktan sonra kendisinin gerçekten bir daire amirliğinin hakkını veren ve onun üstünde bir görüntü veren eşine ender rastlanan daire amirlerindendir kendisini bende taktir eder daha başarılarına yenilerini eklemeyi sürdürmesini dilerim.Orhan Orhan Baş