Cemal Akın Zirvede

Belediye Başkanı Cemal Akın ve çok sayıda öğrencinin katıldığı zirvede konuşan Başkan Akın, üniversite gençlerinin imkânlarının arttırılmasında belediye olarak her türlü desteği verdiklerini söyledi.

Başkan Akın “Bizim öğrencilik zamanımızda bu tür toplantılar yapılmazdı. Sizlerin çok şanslı olduğunuzu bir kez daha yinelemek isterim. Şimdi öğrenci guruplarının, öğrenci ekiplerinin bir araya gelip organize etmesiyle gerçekten çok etkili ve çok önemli zirveler gerçekleştiriliyor. Bu tür etkinlikler birlik beraberliğe, paylaşıma imkân sağlarken aynı zamanda kariyer gelişimine büyük destek vermektedir. Bu bağlamda tüm gençlerimize eğitim hayatlarında ve kariyer planlamalarında başarılar diliyorum. Bizler destekçiniz olmaya devam edeceğiz. Her konuda, her koşulda emrinize amadeyiz” dedi.

Organizasyonu düzenleyen Bartın Değişim Ekibi de katılım ve katkılarından dolayı Belediye Başkanı Cemal Akın’a teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.