Emekliler Evi Hizmete Girdi

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın'ın yeni dönem projeleri arasında yer alan ve yapım çalışmaları tamamlanan Emekliler Evi hizmete girdi.

İlgili Foto Galeriye Git

Kütüphane, dinlenme alanları, kış bahçesi ve sosyal aktivite alanlarını içinde barındıran sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçirilen Emekliler Evi’nde verilen hizmetlerden “Bartın Belediyesi Emekliler Üye Kartı” alan tüm emekliler yüzde 50 indirimli faydalanabilecek.

İndirim sağlayan bu kartı emekli vatandaşlar Emekliler Evi’nden tedarik edebilecek.

Çay, kahve ve çeşitli ikramların yapıldığı Köyortası Mahallesi Tersane Caddesi üzerinde bulunan mekanda, günlük gazete ve kitap okuma imkanı, ayrıca TV izleme ile WiFi hizmeti de bulunuyor.

Titizlikle sürdürülen çalışmaların tamamlanmasıyla Bartın Belediyesi’ne ait 2 katlı bina emeklilerin zamanlarını en verimli şekilde geçirebilecekleri, dinlenebilecekleri bir buluşma noktası haline getirildi.

“Çok Güzel Bir Sosyal Alan Meydana Getirdik”

Hizmete giren Emekliler Evi ile ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “Göreve geldiğimiz 2009 yılından bugüne sosyal anlamda birçok çalışmayı şehrimize kazandırdık. Yeni dönem projelerimiz arasında yer alan Emekliler Evi Projemiz ile de yıllarca çalışarak kendine ve ülkemize katma değer sağlayan vatandaşlarımızın hayatlarına dokunmak istedik.

Projemizle emekli vatandaşlarımıza gönüllerince dinlenip çeşitli sosyal aktiviteler yapabileceği bir alan oluşturmuş olduk. Yapmış olduğumuz bina içi ve bina dışı düzenlemelerin yanı sıra kış bahçesi ve çevre düzenlemeleri ile emekli vatandaşlarımıza çok güzel bir sosyal alan meydana getirdik. Titizlikle yürütülen çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Emekliler Evi’miz hizmet vermeye başladı. Yalı Bölgesinde Bartın Belediyesi’ne ait 2 katlı binada hayata geçirdiğimiz Emekliler Evi projemizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Emekliler Evi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.