Öne Çıkanlar Kurucaşile BAKKA Filiz Fırat UEFA Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı

Eski Vali Güngör'den Başkan Akın'a ziyaret

Bartın Valisi İsa Küçük ile Bartın Belediyesi’ne gelen Ali Güngör, Başkan Akın ile sohbet gerçekleştirdi.

Ali Güngör ve Vali İsa Küçük'e ziyaretleri dolayısı ile memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanı Cemal Akın, “Sizi tekrar Bartın’da görmekten memnuniyet duyduk. Bartın'da görev yaptığınız süre içerisinde vermiş olduğunuz hizmetler için teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum” dedi.

Belediye Başkanı Cemal Akın, ziyaret sonunda Bartın eski  Valisi Ali Güngör'e ebru ve akrilik çalışma ile hazırlanmış Şadırvan Tablosu hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ayşe 12 yıl önce

Ender kişilerden birisiydi Vali Ali GÜNGÖR ileri görüşlü, zeki ve insan halinini iyi analiz eden yardımsever eşsiz birisi
Sayın Valim Bartına yapmış olduğun hizmet ve insana verdiğin kıymetten dolayı sizi kutlar hayat boyu sağlık ve huzur dilerim Bartın eski OSB çalışanı