Eski Vali Küçük'ten Vali Dirim'e Ziyaret

20. Kitap Fuarı için İlimize davetli olarak gelen Bartın Eski Valisi İsa KÜÇÜK, Vali Nusret DİRİM’i makamında ziyaret etti.

Valilik makamında yapılan karşılıklı sohbette 2006-2012 tarihleri arasında Bartın Valisi olarak görev yapan İsa KÜÇÜK, Valimize yeni görevinde başarılar dileyerek, görev yaptığı sürede yapılan çalışmalardan bahsetti.

Vali DİRİM nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederek,  yakın zamanda yayınlanan "Atlas ve Ateş" adlı şiir kitabı için Vali KÜÇÜK’ü tebrik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Atlas Ve Ateş Söyleşisi Muhteşemdi 7 yıl önce

çevre,imar ve kentleşme tematik bir anlatım üslubuyla, destansı bir dokunuş ve yol göstericilikle mükemmel bir şekilde ortaya konulmuş. önceki̇ dönemle sınırlı değil her dönem gönlümüzde apayrı bir yeri olan vali̇mi̇zi̇n yüreği̇ne ve kalbi̇ne sağlık.