Geleneksel Fener Alayı - Kadın Yürüyüşü düzenlenecek

Bartın İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Ayşegül Yaylı, Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Nevaz Küçükekşi, Grand Astra Otelleri sahibi Gülin Aldatmaz, Bartınspor Kulüp Müdürü Şennur Berber, Eczacı Birgül Birsöz, sporcu Eylül Elmas ve belediye personeli Hatice Atmaca başarılı çalışmalarından dolayı bu yıl plaket ile ödüllendirilecek.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı da yayınlayan Belediye Başkanı Cemal Akın "Kadınlarımız, toplumsal yaşamımızın ayrılmaz parçası, üretimin etkin öğesidir. Türkiye'de her alanda başarılı çalışmalar yapan kadınlarımız gurur kaynağımızdır. Kamu kurumlarımızın yanı sıra, sivil toplum kuruluşlarının da kadın haklarının geliştirilmesi, kadınların bilinçlendirilmesi konusunda yürütülen çalışmalar umut vericidir. Türkiye'nin çağdaşlık tezini sürdürebilmesi için kadının toplumsal statüsünün güçlendirilmesi ülkemizin temel önceliği olmalıdır. Ayrımcılığın önlendiği, insanların eşitlik ilkesi çerçevesinde hak ve özgürlüklerini adil biçimde kullandığı, kadınlarımızın yönetimin her aşamasında daha çok temsil edildiği bir dünyada yaşamak umuduyla, tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum. Bartın Belediyesi olarak geleneksel hale getirdiğimiz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Fener Alayı ve Kadın Yürüyüşüne tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum" dedi.

Fener Alayı Kadın Yürüyüşü 8 Mart Perşembe akşamı saat 19.00'da Belediye Sosyal Tesisleri önünden başlayarak Kemerköprü, Şadırvan, Su Terazisi, Karakaş, Yukarı Çarşı, Hamam, Davut Fırıncıoğlu Caddeleri'ni takiben yine Belediye Sosyal Tesisleri önünde sona erecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.