Öne Çıkanlar Bartınspor Cemal Akın Yılmaz Tunç Seyfettin Azizoğlu 30 Ağustos 3 Kasım 25 Kasım UNESCO

Halk Eğitim'den teşekkür ziyareti

Makam odasında gerçekleşen ziyarette Halk Eğitim Merkezi Müdürü Tuncay Dolanbay, Müdür Yardımcısı Hasan Özdemir, İş Makinesi Öğretmeni Yusuf Bozdemir ve Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Arınan hazır bulundu.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Tuncay Dolanbay Belediye Başkanı Cemal Akın’a Bartın Belediyesi’nin Halk Eğitim Merkezi bünyesinde gerçekleşen İş Makineleri Kursu’na sağladığı katkılar dolayısıyla teşekkür ederek kendisi için hazırlatılan teşekkür plaketini takdim etti.

Karşılıklı sohbet ve bilgi alışverişi şeklinde gerçekleşen ziyarette, Müdür Dolanbay ve yardımcısı Hasan Özdemir yaptıkları konuşmalarda Bartın Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade ederek verdiği hizmetler dolayısıyla Başkan Akın’a ayrıca teşekkür ettiler. ifade ettiler.

Belediye Başkanı Cemal Akın ise ziyaretten ve kendisine takdim edilen teşekkür plaketinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ettiği konuşmasında Belediye olarak imkanlar elverdiği sürece her fırsatta eğitimi desteklediklerini söyledi.

Başkan Akın ayrıca misafirlerine önümüzdeki haftalarda hayata geçecek projelerini bilgisayarından üç boyutlu görüntüleriyle anlattı.

Akın “Nazik ziyaretiniz ve hediyenizle bizi onurlandırdığınız için bende size teşekkür ederim. Merkeziniz tarafından verilen eğitimler neticesinde belgelendirilerek vasıflandırılan insanlara büyük ihtiyaç vardı. Bu bağlamda verdiğiniz eğitimleri çok önemli ve faydalı buluyorum. Bu konuda belediye olarak üzerimize düşen bir husus olduğunda bundan sonrada gerekeni yapmaya hazırız. Çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim” dedi.

Belediye Başkanı Cemal Akın’a gerçekleştirdikleri ziyaret sonrasında Belediye Başkan yardımcısı Hüseyin Taner Çetin’i de ziyaret eden Halk Eğitim Merkezi yöneticileri bir plakette Başkan Yardımcısı Çetin’e vererek sağladığı destekten dolayı teşekkür ettiler.

Anahtar Kelimeler:
Halk Eğitim
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.