Hasankadı Kanalizasyon İhalesi 6 Nisan'da

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Hasankadı Beldesi Kanalizasyon inşaatı yapım işinin ihalesinin 6 Nisan 2015 tarihide İller Bankası Yatırım Koordinasyon Dairesi Başkanlığınca Ankara’da gerçekleştirileceğini açıkladı.

Ulus, Amasra ve Kurucaşile’de önemli alt yapı yatırımları

Ulus İlçesi Kanalizasyon inşaatının 30 Ocak 2015 tarihinde ihalesinin gerçekleştirildiğini belirten Milletvekili Tunç, ihalenin kesinleştiğini ve müteahhit firmanın çalışmalarına başladığını söyledi. Amasra İlçesi derin deniz deşarjı ve atıksu arıtma işi için de 2 milyon 750 bin lira ödenek aktardıklarını belirten Milletvekili Tunç, ihale sürecinin ardından yapımına başlanacağını söyledi. Kurucaşile Kanalizasyon projesini de Kültür ve Turizm Bakanlığının yatırım programına aldıklarını belirten Milletvekili Tunç, 500 bin lira başlangıç ödeneğinin gönderildiğini, önümüzdeki günlerde de Kurucaşile kanalizasyon ihalesinin yapılacağını söyledi.

Kozcağız, Kumluca, Abdipaşa, Hasankadı Beldeleri ile Çakraz ve Arıt’ta alt yapı yatırımları

Arıt Merkez ve çevre köylerinin Kanalizasyon inşaatını Kültür ve Turizm Bakanlığının bütçesinden karşıladıklarını belirten Milletvekili Tunç, Kumluca Beldesi kanalizasyon inşaatını da SUKAP projesi ile tamamladıklarını, Kozcağız Beldesi Kanalizasyon inşaatı ve atıksu arıtma tesislerinin inşaatının da SUKAP projesi kapsamında devam ettiğini söyledi. Çakraz Kanalizasyon Kollektör Hattı ve Şebeke yapımını da Kültür ve Turizm Bakanlığının bütçesinden karşıladıklarını belirten Milletvekili Tunç, Çakraz Atıksu Arıtma Tesisi ve Derin Deniz Deşarjı yapım ihalesinin de 25 Mart 2015 tarihinde Bartın İl Özel İdaresince gerçekleştirileceğini söyledi. Milletvekili Tunç, SUKAP projesi kapsamında Abdipaşa beldesine de İçme Suyu şebeke inşaatını tamamladıklarını belirtti.

Hasankadı Beldesi Kanalizasyon inşaatı ihalesi de 6 Nisanda

Milletvekili Tunç, Bartın’ın ilçe ve beldelerinde alt yapı sorunlarını önemli ölçüde giderdiklerini belirterek, Hasankadı Beldesi Kanalizasyon inşaatı yapım işinin de 6 Nisan 2015 tarihide İller Bankası Yatırım Koordinasyon Dairesi Başkanlığınca Ankara’da gerçekleştirileceğini açıkladı.

Anahtar Kelimeler:
Hasankadı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.