İl Genel Meclisi Mart ayı toplantıları devam ediyor

Meclis 01 Mart Perşembe günü Başkan Ali KARTAL’ın başkanlığında 5 gün sürecek olan meclis toplantısına başlayarak, Tarımsal Faaliyet Destekleme Yönetmeliği ile ilgili Komisyon raporları doğrultusunda genel görüşme yaparak yönetmeliği karara bağladı.

Meclis 02 Mart Cuma günü toplantıda gündem maddelerindeki 2 maddeyi ilgili komisyonlara havale eden İl Genel Meclisi, Aydınlatma yönetmeliği konulu maddeyi Genel Sekreter ve Meclis üyelerinin karşılıklı görüş alışverişi sonucunda karara bağladı.

Meclis 03 Mart Cumartesi günü, Genel Sekreter İbrahim KAYIŞ, Genel Sekreter Yardımcısı ve Birim Müdürlerinin katıldığı toplantıda Meclis, Sağlık İşleri Müdürlüğünün teklifi olan Sağlık Müdürlüğünün taşınmaz tahsis talebi ile Önerge konularını komisyon raporları doğrultusunda karara bağladı.

Meclis 05 Mart Pazartesi günü Genel Sekreter İbrahim KAYIŞ, Genel Sekreter Yardımcısı ve Birim Müdürlerinin katıldığı toplantıda Üye tam sayısının mevcut bulunduğu Meclis, Tarımsal Hizmetler Müdürlüğünün teklifi olan “Köylere Yardım Yönetmeliği”nde değişiklik ile Dış İlişkiler Müdürlüğünün teklifi “Otistik çocuklar Eğitim Merkezi” konularını komisyon raporları doğrultusunda karara bağladı.

İl Genel Meclisi 06 Mart Salı günü saat 11:00 de toplanmak üzere birleşimini kapattı.

Anahtar Kelimeler:
Bartın İl Genel Meclisi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.