Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz

İmar Yolu açılıyor

Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın "Esentepe Mahallemizden Çaydüzü İlköğretim Okulu önüne kadar gelen yolumuzu vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda imar planımıza uygun şekilde ulaşıma açıyoruz. Yol açma çalışmalarımız tamamlandığında, okulun yanından, Hendekyanı Caddesi'nden geçerek Karabük yoluna ve Çaydüzü Mahallesi'ne bağlanan yeni yolumuzla, iki mahallemiz arasındaki mesafeyi kısaltıp ulaşımı rahatlatmış olacağız" dedi.

BAŞKAN AKIN "SARSINTISIZ GİDİLEBİLECEK YOLLAR YAPIYORUZ"

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın kar yağışları sonrasında hasar gören yollar ve belediye çalışmaları konusunda açıklama yaptı.

Başkan Akın yaptığı açıklamada "Tüm Türkiye'de ve Bartın'da çok uzun süren bir kış dönemi yaşandı. Bartın'da 1983 yılından beri olmamış en zorlu kıştı. Bartın Belediyesi'ne 600 bin lirayı geçkin bir maliyetle bunun üstesinden geldik. Ama bundan sonra gördük ki bütün sokaklar delik deşik olmuş. Asfalt çalışmalarına başladık. Şu anda kar sonrasında hasar gören bütün yollarımızda yama çalışmaları yapıyoruz. Belki Bartın tarihinde ilk defa 4 itfaiye ve temizlik araçlarımızla bütün Bartın'ı yıkatmaya çalışıyoruz. Mahallelerimizi dahil yıkatıyoruz Özellikle itfaiyemizin girebileceği alanlarda bu konuda çalışıyoruz. Patlak, çatlak yerler, çukur olan yerler varsa da ekiplerimiz bizzat o noktalarda çalışmalarını sürdürüyor. İnşallah hasarlı yollar tamir edilerek vatandaşlarımızın rahat edebileceği, araçların yolda daha rahat sarsıntısız gidebileceği yollar yapmaya çalışıyoruz. Bartın Belediyesi olarak 33 ayda 58 km yol, 34 km kaldırım yaptık. Bu çok iyi bir rakam. Bu kadar sıkıntılar içerisinde yaptıklarımız, vatandaşımız çok daha rahat etsin diye yapılan işlerdir. Elbette yapılamayan işler var. Bizim 3 yılda yapacaklarımız ve 5 yılda yapacaklarımız diye belirttiklerimiz vardı. 3 yılda yapacaklarımızı bitirdik. İnşallah 5 yılın sonunda da verdiğimiz sözlerin tümü bitmiş olacak" dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.