İnkumu Cankurtaranları Yaza Hazır

Bartın'ın İnkumu Tatil Beldesinde boğulma vakalarına karşı cankurtaranlar göreve başladı.

Bartın Belediyesi İnkumu Tatil Beldesi’nde boğulma vakalarına karşı cankurtaranlar, deniz araçları, şamandıralar, can simitleri ve yapılan uyarılarla geniş tedbirler alıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın 8 cankurtaran personel, 2 jet ski ve 1 zodiac botla, denize yerleştirilen şamandıralarla ve can simitleri ile geniş tedbirler aldıklarını Boğulma olaylarının önüne geçerek vatandaşların herhangi bir can kaybı yaşamadan huzur içinde tatillerini geçirmelerini arzu etiklerini söyledi.

Akın,” Bartın Belediyesi olarak her yaz döneminde olduğu gibi bu yaz dönemi içinde gerekli tedbirleri alıyoruz. İtfaiye Müdürlüğümüz bünyesinde 8 kişilik Cankurtaran Ekibi oluşturduk. Ekibimiz 2 bot, 1 jetski ile hizmet verecek. Geçmiş olduğumuz yıllarda büyük bir başarı yakalayan Cankurtaran ekibimiz bu yaz döneminde de görevlerini yerine getireceğine inanıyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
İnkumu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.