İnkumu'ndaki Çalışmalara Vatandaştan Tam Not

Bartın Belediyesi gerek altyapı gerekse de üst yapı çalışmalarıyla hizmetlerini sürdürürken, vatandaşların takdirini toplamaya devam ediyor.

İlgili Foto Galeriye Git

Bartın Belediyesi tarafından İnkumu Tatil Beldesinde yapımı tamamlanan İnkumu Yeni Mahalle yürüyüş yolu, bisiklet yolu, peyzaj düzenlemesi ve modern aydınlatma çalışmaları tamamlanarak halkın istifadesine sunuldu.

Vatandaşlar, Belediye Başkanı Cemal Akın’a gerek makam ziyaretlerinde gerekse de alan inceleme çalışmalarında memnuniyetlerini dile getirerek, Başkan Akın’a ve çalışanlarına işlerinde kolaylıklar dilediler. İnkumu Tatil Beldesini büyük bir değişime uğratan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Cemal Akın, gücümüzü halkımızın desteğinden alıyoruz dedi.

Kanalizasyon Sorunu Ortadan Kaldırıldı

Yapılan yenileme çalışmaları ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın, kanalizasyon hattı, su hattı ve diğer altyapı çalışmalarının uzun yıllar hizmet verecek şekilde düzenlendiğini ve İnkumu’nda Derin Deniz Deşarjı ve Ön Arıtma Tesisi Projesinin de tamamlanarak kanalizasyon sorununun ortadan kaldırıldığını söyledi.

Yeni Görünümü Çok Beğenildi

Altyapı çalışmalarının ardından İnkumu’nu çok daha güzel bir görünüm kazandırmak için üstyapı çalışmalarına başladıkları ve çalışmalar kapsamında birçok değişiklik yaptıklarını söyleyen Başkan Cemal Akın ”Çevre düzenleme çalışmalarına ilk olarak İnkumu Yeni Mahalle’de ( Sol Taraf ) start verdik. Çalışmalar kapsamında altyapı çalışmaları esnasında hasar gören yol ve kaldırımlar yeniden düzenlenirken mevcut çöp konteyneri 2.200'er litrelik yeraltı jarklı çöp konteynerleri ile mevcut çeşmeler ise tarihi görünümlü çeşmeler ile değiştirildi. Ayrıca plaj futbol turnuvasının yapıldığı alana tribün yapılırken mevcut ışıklandırma ve banklar yenilendi. Peyzaj çalışmalarının yapılması ile büyük bir değişim yaşayan İnkumu Yeni Mahalle halkımız tarafından çok beğenildi. “ dedi.

Sıra İskele Mahallesi’nde

Benzer çalışmayı İskele Mahallesi’nde uygulayacaklarını söyleyen Başkan Cemal Akın,” Yaz sezonun bitmesi ve inşaat çalışmaları ile ilgili yasal sürecin başlaması ile İnkumu İskele Mahallesi’nde çevre düzenleme çalışmalarını başlatacağız. Altyapı sorununu ortadan kaldırdığımız İnkumu’nu çok daha güzel bir hale getirmek istiyoruz. Tüm bu çalışmaların sonunda gerek İnkumu’nda yaşayana halkımızın gerekse de yerli yabancı misafirlerimizin sorunsuz bir şekilde tatillerini geçirmelerine olanak sağlamış olacağız. Bizlerde halkımızdan aldığımız destek sayesinde başarılı işlere imza atmaya devam edeceğiz “ dedi.

Anahtar Kelimeler:
İnkumu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
charles darwin 7 yıl önce

inkumda bisiklet yolu yaptınız inkuma bisiklet yolu yok kutlubey kampüsüne bisiklet yolu yaptınız kutlubey köyüne bisiklet yolu yok millet oraya kadar bisikletini arabasında mı taşıyacak birşeyi yapıyorsanız ya tam yapın ya da hiç el atmayın

Misafir Avatar
zaten merkezden inumuna bisikletle gidersin sen 7 yıl önce @charles darwin

bisikletle o rampayı çıkarsın inersin. hergün bisikletle gidiyosunya inkumuna. herşeyi eleştirmekten başka bişey yok bişeyide taktir edin yahu adamlar yapmış işte götür bisikletini inkumuna bin işte müslüman.

Beğenmedim! (1)
Misafir Avatar
Mustafa 7 yıl önce @charles darwin

i̇nkumunun yolundan bisikletle inilir mi ? hadi indin diyelim bisikletle çıkılır mı ?

Beğenmedim! (1)
Avatar
Güzel olmuş da 7 yıl önce

keşke banklardan bir kısmını da ağaçların altına koysaydınız. çünkü hiç gölgelik yer yok, hepsi askeri bir disiplin içinde günaşin altına sıralanmış, eski düzeninde gölgede banklara oturabilme imkanı vardı. yinde emeği geçenlere teşekkürler.

Avatar
Melek Gençer 7 yıl önce

inkum da yenileme çalışması yapmanız güzel, fakat beldeyi temiz tutmadıktan sonra yapılan düzenlemelerin hiçbir kıymeti kalmıyor., özellikle kumsalın ve denizin temiz tutulması, plastik şişe, izmarit vs.gibi çöplerin yerlere değil, çöp kutularına atılması konusunda halkı uyarmanız, kirletenler ceza kesmeniz gerekir, aksi halde beldeniz çok kötü tanıtılır ve turistte gelmez.

Avatar
oto 7 yıl önce

park?

Avatar
MELEK GENÇER 7 yıl önce

inkum plajinin temi̇z tutulmasi, kumsala pet şi̇şe, teneke kutu vs.gi̇bi̇ çöpleri̇n atilmamasi konusunda halkin uyarilmasi,, ki̇rletenlere para cezasi kesi̇lmesi̇ni̇ di̇li̇yorum.bu konuda belediyeniz gereken adımı atmadığı takdirde çok turist kaybedeceksiniz.