Öne Çıkanlar Bartınspor Cemal Akın Yılmaz Tunç Seyfettin Azizoğlu 30 Ağustos 3 Kasım 25 Kasım UNESCO

İşçilerin kura heyecanı

Belediye Sosyal Tesislerinde noter huzurunda yapılan kura çekimi esnasında, İşkur Müdürü Ramazan Erdim, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Arınan ve Park ve Bahçeler Müdürü Meltem Cemaloğlu ile aday işçiler hazır bulundu.

Belediye Başkanı Cemal Akın yaptığı açıklamada “Bartın Belediyesi olarak, İşkur tarafından yürütülen “Toplum Yararına Çalışma Programı” kapsamında talep ettiğimiz Mezarlıklar ve Yeşil Alanların Temizliği projemiz için 10 işçi, Mezarlık İçi Yürüyüş Yolu Yapımı projemiz için 6 işçi olmak üzere toplam 16 işçi için kuralar çekildi.Bizlerle birlikte, 8 ay boyunca bu projelerimizin hayata geçirilmesinde görev yapacak arkadaşlarımıza ve kentimize hayırlı uğurlu olmasını dilerim”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.