Kamera Güvenlik Sisteminde Mutlu Son

İl Genel Meclisi’nin 2010 yılında bütçe ayırdığı kamera güvenlik sistemi üç yılda üç kez ihale edilmiş ancak beklenen fiyatın üzerinde verilen teklifler nedeniyle ihaleler iptal edilmişti.

Kamera güvenlik sisteminin 21.02.2013 tarihinde yapılan 4. ihalesinde nihayet sonuçlandığı öğrenildi. Kozcağız ve şehirlerarası otobüs Terminalinin güvenliği açısından son derece önemli olan Kamera sistemi büyük bir eksikliği gidermiş olacak.

Yaptığımız haberlerle kamera sisteminin önemine dikkat çekmiş başından beri konunun takipçisi olmuştuk.

Kozcağız beldesi ve şehirlerarası otobüs terminali Kamera güvenlik Sistemi yapım işinin 226.572.00 yaklaşık bedelle ihale edildiği ve 209.900.00 İle yüklenici firma lehine sonuçlandığı gelen bilgiler arasında. İl Özel İdaresi Dış ilişkiler Müdürlüğünce yapılan Kozcağız beldesi ve şehirlerarası otobüs terminali kamera Sistemi ihalesinin sonuçlanması sevinçle karşılandı. İhaleyi kazanan firma ile yapılacak sözleşmenin imzalanmasının ardından 5 gün içinde yer tesliminin yapılarak işe başlanacağı öğrenildi. Yer tesliminin yapılmasının ardından 3 ay içerisinde kamera güvenlik sistemi tamamlanmış olacak.

Kozcağız halkının güvenliği noktasında kurulacak olan kamera Sistemi ile beldemiz sürekli kameralar tarafından izlenecek, asayiş, kaza ve acil durum gibi olaylara müdahale hızının da artması bekleniyor. Diğer yandan güvenlik noktasında kamera sisteminin etkin bir caydırıcı unsur olması hedefleniyor.

Bartın Olay

Anahtar Kelimeler:
Kamera Güvenlik Sistemi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.