Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük Dorukhan

Kameralar hazır, sünnet kayıtları başladı

Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, Kozcağız'da devam eden Mobese çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada; "Yürütülen Proje Kapsamında Belirlenen Noktalara Şehir Güvenlik Kamerası Kurulumu Gerçekleştirilmiş Olup Çalışmalar Büyük Ölçüde Tamamlanmıştır. Şuan Test Yayınında Olan Kameralarımız En Kısa Zaman İçerisinde 24 Saat Görüntü Alma İşlemine Başlayacaktır. Kozcağızlı Hemserilerimize Hayırlı Olsun. Emeği Gecen Herkese Kozcağız Esnafları ve Vatandaşları Adına Teşekkür Eder, Daha Güvenli ve Yaşanılabilir Bir Kozcağız İçin Çalışmalarımız Tüm Hızıyla Devam Edecektir. " dedi.

Kozcağız Tarım, Hayvancılık, Kültür ve El Sanatları Festival programında yer alan sünnet şöleninin kayıtları hakkında açıklamada bulunan Karaman; "23-24 Ağustos Tarihlerinde Gerçekleştirilecek Olan Festivalimiz Kapsamındaki Sünnet Şölenimiz İçin Kayıtlarımız Devam Etmektedir. Festivalimizle Özdeşleşen Bu Etkinliğimizde Çocuklarını Sünnet Ettirmek İsteyen Vatandaşlarımızın Belediyemize Gelerek Gerekli Kayıtları Yaptırmaları Gerekmektedir." dedi.

Anahtar Kelimeler:
MobeseFestival
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.