Öne Çıkanlar BAKKA Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı Filiz Fırat Emine KOÇOĞLU UEFA

Karaköy'ün Yolları Yenileniyor

Bartın'da Karaköy Mahallesi Egemenlik Caddesine bağlı sokaklarda başlatılan yol düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın” Yeni yapılanmanın yoğun olduğu Karaköy Mahallesi’nde vatandaşlarımıza daha iyi ulaşım imkânı sağlamak amacıyla başlatmış olduğumuz yol düzenleme çalışmalarımız devam ediyor. Çeşitli sebeplerden ötürü hasar gören Egemenlik Caddesi’ne bağlı tüm sokaklar sıcak asfaltla düzenlenerek vatandaşlarımızın hizmetine sunuluyor. Bu bölgede ki çalışmalarımızı en kısa zamanda tamamlayarak ihtiyaç duyulan diğer noktalarda yol düzenleme çalışmalarımıza devam edeceğiz ” dedi.

YOL VE KALDIRIM HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Kemerköprü Mahallesi Bülent Ecevit Bulvarına bağlı sokaklarda gerçekleştireceği yol kaldırım düzenleme çalışmaları için söküm çalışması gerçekleştirdi.

Çalışma hakkında bilgiler veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın” Altyapı çalışmaları biten cadde ve sokaklarımızın yol ve kaldırımlarını düzenlemeye devam ediyoruz. Bu çerçevede şimdide Kemerköprü Mahallesi Bülent Ecevit Bulvarına bağlı sokaklarda sorunsuz yaya ve taşıt ulaşımı sağlamak üzere düzenleme çalışması başlatmak için eski ve hasarlı tüm yapıları sökmeye başladık. Cadde ve sokaklarımızda doğalgaz la birlikte belediyemiz alt yapı hatlarının yenilenmesi ve diğer kurumların alt yapı işlerinin tamamlanmasının ardından çalışmalara başlıyoruz. Bu sayede yolların tekrar tekrar kazılıp açılmasına ve bozulmasına müsaade etmemiş oluyoruz. Bu bölgede de aynı şekilde başlattığımız çalışmaları da kısa sürede tamamlayıp gerekli tüm alt yapı ihtiyaçları karşılanan diğer cadde ve sokaklarımızı da süratle düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.

230. SOKAK PARKE TAŞLARLA DÜZENLENECEK

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Orduyeri Mahallesi 230. Sokak’ta yol düzenleme çalışmasına başlandı.

Çalışma hakkında bilgiler veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” Bartın Belediyesi olarak çeşitli sebeplerden ötürü hasar gören tüm yollarımızı hazırladığımız program çerçevesinde süratle yeniden düzenleyerek sorunsuz hale getiriyoruz. Bu çerçevede de Orduyeri Mahallesi 230. Sokak’ta parke yol çalışmasını başlattık. Kısa zamanda çalışmalarımızı tamamlayarak vatandaşlarımıza daha iyi ulaşım imkânı sağlamış olacağız. Çalışmamızın şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.