Kardelen Sitesi'nden teşekkür ziyareti

Makam odasında gerçekleşen ziyarette Hüdaverdi Duygun ve Mustafa Dikici Başkan Akın’a “Kent genelinde gerek alt yapıda, üst yapıda ve çevre düzenlemede yaptığınız başarılı çalışmalarla, gerekse çeşitli alanlarda kurslar ve kültürel etkinlikler gibi sosyal çalışmalarla hem kentimize hem de sitemize verdiğiniz hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz” diyerek çiçek takdim ettiler.

Başkan Akın yaptığı konuşmada “Belediye olarak bütün mahallelerimize ihtiyaçları doğrultusunda hizmet vermeye devam ediyoruz. Biz aynı zamanda vatandaşlarımızı bizzat ziyaret ederek bizden beklentilerini geciktirmeden karşılamak ve sıkıntılarını çözmek için anında harekete geçiyoruz. En başından beri hep artan çalışma tempomuzla, aynı kararlılık ve azimle hizmet vermeyi sürdürüyoruz” dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.