Öne Çıkanlar BAKKA Emine KOÇOĞLU Ulus Kurucaşile Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı Filiz Fırat Ali Çınar

Kemerköprü'ye Trafik Eğitim Parkı

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın yeni dönem projelerinden olan Trafik Eğitim Parkı için daire müdürleri ile incelemede bulundu.

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç’in de bulunduğu incelemede Başkan Cemal Akın, daire müdürleri ile proje hakkında istişarelerde bulundu. Trafik Eğitim Parkı’nın Bartın’da yapılan ilk eğitim parkı olacağını belirten Başkan Cemal Akın “ Projemizle çocuklara trafik eğitiminin küçük yaşlardan itibaren verilemeye başlanacağını söyledi. Akın “Ülkemizde trafik kazaları, her yıl binlerce insanımızın hayatını kaybetmesi, on binlerce insanımızın yaralanması ve milyonlarca lira maddi hasar oluşturarak iş gücü ve enerji kaybına neden olmaktadır.

Trafik kurallarına duyarlı ve bu kuralların uygulamaya geçirilmesinde bilinçli yeni nesiller yetiştirmek amacıyla da yeni dönem için “Trafik Eğitim Parkı" projesi hazırladık. Kemerköprü Mahallesi 151. Cadde üzerinde bulunan 3382 metrekarelik alanda hayata geçireceğiz.

Bu proje ile gündelik hayatımızın akışını belirleyen trafik gibi önemli bir konuda, öğrencilerin güven duygusunun arttırılmasını sağlamak, trafik ve çevre bilgilerini geliştirmeyi amaçlıyoruz. “ dedi.

Anahtar Kelimeler:
Kemerköprü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.