Öne Çıkanlar Kurucaşile BAKKA Filiz Fırat UEFA Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı

Kültür ve Sanat Sokağı Hareketleniyor

Bartın Belediyesi Kültür ve Sanat Sokağı’na ilk satış ofisi Bartın Valiliği tarafından hizmete açıldı.

İlgili Foto Galeriye Git

Bartın Belediyesi tarafından Gazhane Kültür Parkı yanında bulunan Bartın Belediyesi Kültür ve Sanat Sokağı’nda hareketlilik başlıyor. Kültür ve Sanat Sokağı’nın ilk satış ofisi Bartın Valiliği tarafından açıldı. Açılış Törenine Bartın Valisi Sayın Sinan Güner, Belediye Başkanı Cemal Akın ve protokol üyeleri katıldı.

Başkan Cemal Akın açılış töreni sonrasında yaptığı açıklamasında, “Halk Eğitim Merkezi ve Millet Konağındaki kursiyerlerin ürettikleri el sanatları ürünlerinin satışını gerçekleştirmek amacıyla, Bartın Valiliği El Sanatları Satış Ofisi’nin açılış törenini valimiz Sayın Sinan Güner’in katılımıyla gerçekleştirdik. Kursiyer hanımefendilerin ev ekonomilerine katkı sunmaları amacıyla, el emeği, göz nuru el sanatları ürünlerinin satılacağı satış ofisinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.