Mersin Gençlik Merkezi Vali İsa KÜÇÜK'ü Ziyaret Etti

Gençlik hizmetleri değişim programı kapsamında ilimizi ziyaret eden Mersin Gençlik Merkezi üyelerine ilimize hoşgeldiniz diyen Vali İsa KÜÇÜK, gençlerden hedeflerinin her zaman ilk 3'e girmek olmasını ve bu hedefe ulaşmada hiç yorulmadan çalışmaları gerektiğini ifade etti. Vali İsa KÜÇÜK'e Bartın'a geldiklerinde beton yerine yeşili, her yerde göremedikleri tarihi evleri gördüklerini söyleyen Mersinli gençler bu güzel çevre korunmalıdır diyerek sıcak karşılamalarından dolayı Vali İsa KÜÇÜK'e teşekkür ettiler.

Gençlerle üniversite hayatının sağladığı eğitim, kültür ve sportif imkanlan üzerine düşüncelerini paylaşan Vali İsa KÜÇÜK, üniversite öğrenimi hepimizin hayatındaki en önemli evredir. Bu dönem kendimize ait olan bir dönemdir ve mezun olduktan sonra kendimize ait bir dönemi yakalamak için 30 sene beklemek gerekecektir. Onun için bu dönemin kıymetini bilmeliyiz dedi.

Bartın'ın bu sene LYS sınavındaki başarısına değinen misafir öğrenciler, Vali İsa KÜÇÜK'e  ilinizin başarısı için yapılan çalışmalardan dolayı sizleri kutlarız dediler. Vali İsa KÜÇÜK de, bu başarı öğretmen, öğrenci, anne babalar ve eğitim yöneticilerimizin başarısıdır, ben de onları kutlarım dedi.

Ziyarette bir hatıra fotoğrafı da çektiren Vali İsa KÜÇÜK, heyet başkanına turizm ve doğa harikası Amasra resmini, Mersinli gençlere de Bartın Valiliği tarafından bastırılan 'Hani Her Şey Oyundu' adlı kitabı hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.