Prof. Dr. Üstün Dökmen Bartın'da

Bartın Belediyesi ve Eğitim-Sen tarafından düzenlenen Prof. Dr. Üstün Dökmen’in konuşmacı olarak katıldığı “Ailede ve Okulda Kaliteli İletişim” konulu konferans bugün Belediye Sosyal Tesisleri’nde yapıldı.

Belediye organizasyonunda ve Eğitim-Sen katkılarıyla gerçekleştirilen konferansı yaklaşık 800 kişi dinledi.

Prof.Dr. Üstün Dökmen’in yaklaşık iki saat süren konferansı, katılımcıların günlük yaşamla ve çalışma ortamlarıyla ilgili, kaliteli yaşam stilleri konusunda bilgilenmeleri; mevcut iletişim sorunlarını fark etmeleri ve bu sorunları giderme yollarını öğrenmeleri; empatik iletişim konusunda beceri kazanmaları, bu becerileri iş yerlerinde ve özel yaşamlarında kullanma konusunda motive olmaları, ailede ve işyerinde sağlıklı iletişim, uzlaşmanın ve yaşama sevinci taşımanın önemini vurgulamak amacını taşıdı.

Anlaşılmak ve önemsenmek, empatik iletişim, aile içi uzlaşma, güvenmek ve güvenilmek, öteki ile - farklı ile uzlaşmak, ailede “biz”i oluşturmada sağlıklı iletişim ve uzlaşmanın önemi, farklı davranışsal stillerle çalışma, iletişim çatışmaları ve çözüm yollarını katılımcılara anlatan Prof. Dr. Üstün Dökmen konferans sonrası okurlarına kitaplarını imzaladı.

Bartın Belediye Başkanı Rıza Yalçınkaya, Prof. Dr. Üstün Dökmen’e plaket, tel kırma şal ile orijinali Bartın Belediyesi’nde bulunan Dumlupınar Meydan Savaşı’nı anlatan Ressam Sururi’nin tablosunun fotoğrafını hediye etti.

bartin.info Arşiv

Anahtar Kelimeler:
Üstün Dökmen
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.