Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Dorukhan Bartın Emniyet Müdürlüğü ÇED Abdullah Aksüt

Su Borusu Patlağına 14 Saattir Müdahale Ediliyor

Bartın Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından Ulupınar Su Şebeke hattında 8 metre derinlikte meydana gelen su patlağı 14 saattir onarılıyor.

İlgili Foto Galeriye Git 

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “Ulupınar su hattı üzerinde oluşan patlak ekiplerimiz tarafından tespit edilerek onarılmaya başlandı.

En kısa zamanda çalışmalarımızı tamamlayarak suyun zayi olmasını önleyeceğiz.

Görevli arkadaşlarımız sorunu en kısa sürede çözerek çalışmalarını tamamlayacaklardır” dedi. 

Akın son yaptığı açıklamada; "Ulupınar’dan gelen İçme ve Kullanma Suyu hattımızın Muratbey Köyü Mevkii’nde sabah saatlerinde 8 metre derinde meydana gelen patlağın onarım çalışmaları 14 saattir aralıksız devam ediyor.

Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekiplerimizin sürdürdüğü onarım çalışmalarında emek veren işçilerimize kolaylıklar diliyorum." Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
daha çok ekmek yemek gerek 2 yıl önce

alt yapı yok her patlakta kaz kapat kaz kapat arkadaş büyük bir altyapı yaparsın borularıda da o büyük altyapıdan geçirirsin problem mi var inersin aşağı bakarsın çözersin bu kadar net. ne millet mağdur olur nede belediye eleştiri alır. yazık onca paraya yazık.

Avatar
Abuzer 2 yıl önce

Dış güçlerin oyunu olabilir. Dolar ve petrolün fiyatını kiskandigi için patlamış olabilir boru. Zamanında altyapıyi yapanların hiç suçu olamaz. Köy kadar şehire bile 2 gün su verilemiyorsa lafa ne gerek