Turizm Müdürü Dursun'dan Kartal'a ziyaret

MÜDÜR DURSUN, MECLİS ÜYELERİNE TEŞEKKER ETTİ
Ziyarette açıklamalarda bulunan İl Kültür ve Turizm Müdürü Fuat Dursun, İl Genel Meclisinin 2013 yılında tanıtım ve turizm konusunda önemli ödeneklerin aktarıldığını söyleyerek, meclis üyelerine teşekkür etti. Dursun, “ Özellikle Çakraz tatil Beldemizin Turizm olgusuna bir an önce kavuşması için Kanalizasyon projesi için Kültür ve Turizm Bakanlığından aktarılan 1 milyon tl. Kullanımı konusunda idarenize teşekkür ediyorum. Ayrıca 21-27 Ocak tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek EMİTT turizm fuarında Bartın’ı en iyi şekilde tanıtmak için sizlerin önemli desteklerini alıyoruz. Oradaki fuarda yaklaşık 110 metrekarelik alanda Kentimizin yöresel yemeklerini ve Kenti simgeleyen objeleri getireceğiz. Bizler sizlerden her zaman destek aldık. Bu desteklerin artarak, devam edeceğine inancım tamdır. Öncelikle Özel İdare yönetimine, sonra Sayın Meclis Başkanımız Ali Kartal’a ve Meclis Üyelerine bizlere verdiğiniz destekten dolayı teşekkürlerimi sunuyorum,”dedi.

KARTAL: KÜLTÜR VE TANITIM İÇİN 114 BİN TL ÖDENEK AYRILDI

Daha sonra konuşma yapan İl Genel Meclisi Başkanı Ali Kartal, 2013 yılında Kültür, turizm ve tanıtımına 114 bin tl. Ödenek ayırdıklarını söylerek, “Bu yıl kültür ve turizm yılı olacak.” Dedi. Kartal, “ 2013 yılında kültür, turizm ile tanıtıma önemli bir ödenek aktardık. Amacamız ilimizin tanıtımına katkı ve destek vermektir. Ayrılan ödenekle birlikte kütüphanemizin kitap envanterini çoğaltma ile tanıtım konusunda önemli çalışmalar yapacağız. Yakın zamanda Bartın’ tanıtıcı Totem tabelalar hazırlanarak, kentin 6 noktasına konulacak. Buda kentimize gelen turistlere rehber olacak. Ayrıca yaklaşık 15 metrekarelik yani devasa boyutlarda bir Bartın tarihi evini yaptırarak, kentimizin önemli değerlerinden olan tarihi binalarımıza farkındalık oluşmasını sağlayacağız. Kültür ve Turizm Bakanlığından gelen ödenekle ödenek sayesinde çakraz tatil beldemizin kanalizasyon işinin ihalesini yaptık. Ve gözbebeğimiz çakraz tatil beldemiz artık turizm konusunda büyük bir yol almış olacak. Öncelikle sizlere sonra Kültür ve Turizm Müdürlüğü çalışmalarında başarılar diliyoruz. Bizler Bartın İl Genel Meclisi olarak her zaman sizin yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz.”dedi.

ZİYARETTE MECLİS ÜYELERİ HAZIR BULUNDU

Ziyarette İl Özel İdaresi Genel sekreteri İbrahim Kayış’ın yanısıra, İl Genel Meclisi Üyeleri Mehmet Ali Uğur, Atnen Aydoğan, Sefai Dikyurt, Kenan Dursun ve Uğur Timur hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.