Öne Çıkanlar Bartınspor Cemal Akın Yılmaz Tunç Seyfettin Azizoğlu 30 Ağustos 3 Kasım 25 Kasım UNESCO

Üniversite Öğrencilerinden Başkan'a jest

Cemal Akın başkanlığındaki Bartın Belediyesi'nin hizmetlerini ve çalışmalarını yakından takip ettiklerini dile getiren Makine Mühendisliği Bölümü öğrencisi Hüdai Aldıraklı ve Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğrencisi Hakan Tan, geçtiğimiz hafta Belediye Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen Bartın Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu konseri esnasında, kendi objektiflerine yansıyan bir fotoğrafını Belediye Başkanı Cemal Akın'a hediye etti.

Ziyaret ve hediyelerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanı Cemal Akın ise konuşmasında “Belediye olarak bütün personellerimiz ve araçlarımızla halkımıza hizmet için zaman mefhumu tanımaksızın çalışıyoruz. Genç beyinlere de oldukça önem veriyor zaman zaman birlikte yaptığımız etkinlik ve yarışmalarla fikir ve projelerini ödüllendirerek destekliyoruz. Ziyaret ve hediyenizden dolayı oldukça memnun oldum. Öğrenim hayatınızda ve çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.