Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük Dorukhan Bartın Emniyet Müdürlüğü

Üzülmeyin biz varız

13 Mayıs anneler günü Bartın’da ziyaretlerle kutlandı. Vatandaşlar annelerini ziyaret ederek çiçeklerle ellerini öptüler. Bartın huzur evini Bartın Valisi İsa küçük ve eşi emine küçük ile Bartınlı öğrenciler huzur evindeki anneleri ziyaret etti. Bartın İMKB İlköğretim Okulu öğrencileri huzur evindeki yaşlıları ziyaret etti. Ziyarette duygusal anlar yaşandı. Bartın valisi isa küçük huzur evindeki annelere hitaben hepimiz sizin evlatlarınız, asla üzülmeyin, sizin için buradayız diyerek ellerini öptü. Bartın İMKB İlköğretim okulu öğrenciler, Aysu Toprak, Elif Enise Gözen,Gaye Karpuz, Nihan Erdoğmuş, Aleyna Şengün, İrem Okyay , Huzur evinde kalan yaşlıların anneler günün kutlayarak ellerini öptüler.Huzur evinde kalan yaşlılar gözyaşlarını tutamadılar.

BARTIN İMKB İLKÖĞRETİM OKULU SEVGİ YUMAĞI

Bartın İMKB İlköğretim okulu öğrenciler, Aysu Toprak, Elif Enise Gözen,Gaye Karpuz, Nihan Erdoğmuş, Aleyna Şengün, İrem Okyay , Huzur evinde kalan yaşlıların anneler günün yalnız bırakmadılar.Uzun süre yaşlıların yanında kalan öğrenciler gözyaşları içinde annelere sarıldılar. Aysu Toprak, Elif Enise Gözen,Gaye Karpuz, Nihan Erdoğmuş, Aleyna Şengün, İrem Okyay kendilerini ziyaretlerinden büyük mutluluk duyan huzur evi sakinleri öğrenciler ile sohbet ettiler. Anneler günü dolayısıyla huzurevini ziyaret eden Vali İsa KÜÇÜK ve eşi Emine KÜÇÜK huzurevi sakinlerinin ellerini öperek tek tek sohbet etti. Onlara asla yalnız olmadıklarını, devletimizin her zaman yanlarında olduğunu, kendilerini hiç bir zaman unutmadıklarını söyleyen Vali İsa KÜÇÜK, sizler bizlere emanetsiniz dedi.

Huzurevindeki annelere bizleri kendi evladınız kabul edin diyerek sözlerine devam eden Vali İsa KÜÇÜK personelden de, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da huzurevinde yaşayan anne ve babalara karşı ellerinden gelen her türlü hizmet ve saygının artarak devam etmesini istedi. Vali İsa Küçük, “Sizlerle anneler günü vesilesi ile sohbet etmeye, günlerin güzelliğini ve yılların yorgunluğunu paylaşmaya geldik. Devlet olarak, İl Valisi olarak her zaman yanınızda olduğumu bilmenizi istiyorum. Yıllarca bu devlete ve millete hizmet etmiş olan sizler, bizlerin baş tacımızsınız.” dedi.İsa Küçük huzur evinde kalan annelerin ellerini tek tek öptü.

KATIKSIZ SEVGİ

BGD Başkanı Güngör Yavuzaslan Bartın kamuoyu için ziyareti yakından takip etti.Yavuzaslan’’Bir tutam sevgi, karşılıksız şefkat, devletimizin babacan eli ve yürekleri ışık saçan Aysu Toprak, Elif Enise Gözen,Gaye Karpuz, Nihan Erdoğmuş, Aleyna Şengün, İrem Okyay öğrenciler.samimiyetle öpülen eller, çiçeklerle açılan bahar ve ötesinde katıksız sevgi.Bir Pazar huzur evindeydik Annelerimizin elini öptük.Katıksız sevgiyi yaşadık.Ötesi yaşlı bir annenin Çaycuma’dan gelerek Bartın Huzur evinde kalan annemizin cümlelerinde’’ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN.GÖZLERİMİZ ARTIK YOLLARDA DEĞİL’’ ve sevgi her şeyin üstesinden gelir, yeter ki sevin ve sevginin kutsallığına inanın’’

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.