Vali Parke Taşı Döşedi

Bartın Valisi Seyfettin AZİZOĞLU Uluköy ve Ellibaş Köylerini ziyaret ederek çalışmaları yerinde izledi.

Vali Seyfettin AZİZOĞLU; Uluköy ve Ellibaş Köylerini ziyaret ederek Uluköy Köyündeki parke yol yapım çalışmalarında, Ellibaş Köyünde ise asfalt yol yapım çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Özel İdare Genel Sekreteri İbrahim KAYIŞ, Özel İdare Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdür Vekili Yüksel UĞUR, teknik personel ve köy muhtarından oluşan heyetle köylerde gerçekleştirilen faaliyetleri bizzat inceleyen Vali Seyfettin AZİZOĞLU, çalışmaların hızlandırılarak sonuçlandırılması hususunda talimat verdi.

Tatil için İstanbul’dan Uluköy Köyüne gelen ve yapımı imece usulü devam eden parke yol yapım çalışmalarında yardımcı olan Mehmet TURGUT isimli vatandaşı tebrik eden Vali Seyfettin AZİZOĞLU, köy meydanında bulunan çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.

Ardından vatandaşlar ile bir araya gelen Vali Seyfettin AZİZOĞLU, köy halkının dilek ve istekleri ile ilgili taleplerin inceleneceğini ve gerekenin yapılacağını söyleyerek köylerden ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ŞABANKADI 9 yıl önce

sayın valim bu iki köy arasında bir de şabankadı köyü var. orada da köylülerimiz parke taşı döşüyor. neden pas geçtiniz acaba ?