Vali'den İftar

Vali Seyfettin AZİZOĞLU, İl Genel Meclis Başkan ve Üyeleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve Birim Müdürleri ile İlçe Özel İdare Müdürlerine İnkum Eğitim ve Dinlenme Tesislerinde iftar yemeği verdi.

Düzenlenen iftar yemeğine, Vali Yardımcısı Osman ALTUN, İl Jandarma Alay Komutanı Tekin AKTEMUR ve İl Defterdarı Ali SAĞLAM da katıldı.

Vali Seyfettin AZİZOĞLU, samimi bir ortamda gerçekleşen iftar yemeğinde yaptığı konuşmasında; İl Özel İdare Personelinin genç ve dinamik olduğu kadar yapılan hizmetlerle de tecrübelerini kanıtladıklarını gözlemlediğini, bunu diğer kurumlarda da gördüğünü, ancak yapılan çalışmalarda yürütülen hizmetlerde daha da hızlanılması gerektiğini, 12 ayda yapılacak işlerin 8 aya, 8 ayda yapılacak işlerin 6 ayda tamamlanması için vites büyütülmesi gerektiğini, çakıllı yoldan stabilize yollara ardından da asfalt yollara geçildiğini artık yolların asfalt olması nedeniyle vites büyülterek hızlanmanın zamanının geldiğinin önemini vurgulayarak Bartınımızı Karadenizin incisi yapmak için, genç, yetenekli ve tecrübeli insan potansiyelinin kullanılmasının gereğini ve bunun önemini vurguladı. Ardından, Sayın Valimiz AZİZOĞLU iftar yemeğine katılan misafirlere teşekkür ederek yaklaşan Ramazan Bayramlarını da kutladı.

Anahtar Kelimeler:
RamazanIftar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.