Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük Dorukhan Bartın Emniyet Müdürlüğü

Başkan Tunç Gökçebey’de

Memur-Sen ve Diyanet-Sen Çaycuma İlçe Başkanı ve Diyanet-Sen Zonguldak Şube Başkan Yardımcısı Kenan Tunç Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde bir dizi ziyarette bulundu.
 
Tunç sırasıyla Gökçebey İlçe Müftüsü Veyis Susam, Özel İdare Müdürü İzzet Turpçu, Milli Eğitim Şube Müdürleri Muhammet Atlı ve Veli Ceng, Diyanet-Sen İlçe Başkanı Bahattin Eserli, Büro Memur-Sen İlçe Temsilcisi Baki Çelik ve çeşitli kurumlarda çalışan memurları ziyaret etti.
 
Başkan Tunç, ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada: “ Çaycuma’ya en yakın komşu ilçemiz Gökçebey başta olmak üzere bütün ilçelerimizde görev yapan çok değerli dostlarımızla her zaman irtibatta olmak ve sıcak ilişkilerde bulunmak istiyoruz. Bu haftaki sendikal çalışmamızı Gökçebey ilçemize ayırmanın mutluluğu içindeyiz. Bugün gerçekten beklediğimizin de üzerinde çok verimli görüşme ve istişarelerimiz oldu. Çalışanların huzur ve mutluluğu, çalışma barışı ve verimliliğin artırılması amacıyla bize iletilen görüş ve önerileri yetkili organlarımıza iletmek amacıyla not ettik.
 
Bu vesile ile öncelikle bu ziyaretlerde bizi yalnız bırakmayan emekli Din Görevlisi sayın Abdullah Özsoy hocama, bizi büyük bir ilgiyle karşılayan ve kıymetli görüş ve önerilerini bizimle paylaşan Gökçebey müftümüz sayın Veyis Susam’a, Özel İdare Müdürümüz sayın İzzet Turpçu’ya, Diyanet-Sen Gökçebey İlçe başkanımız sayın Bahattin Eserli ve kıymetli yönetimine, Büro Memur-Sen İlçe başkanımız sayın Baki Çelik’e ve hepsi birbirinden kıymetli arkadaşlarıma göstermiş oldukları ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Dayanışma, kaynaşma ve istişare amaçlı ziyaretlerimiz inşallah artarak devam edecektir. ” dedi.

Anahtar Kelimeler:
ZonguldakÇaycumaGökçebey
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.