Bartin.info Haber

Bartın'da Asansör Düştü: 1 Yaralı

Asayis

BARTIN Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya'nın eşi Ali Ekber Kurtkaya, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne getirdiği temizlik malzemelerini yüklediği engelli asansörün 4.5 metre yükseklikten yere düşmesi sonucu yaralandı.

Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü'nün engelli asansörü düştü: 1 yaralı

BARTIN Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya'nın eşi Ali Ekber Kurtkaya, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne getirdiği temizlik malzemelerini yüklediği engelli asansörün 4.5 metre yükseklikten yere düşmesi sonucu yaralandı.

Olay, saat 15.00 sıralarında Kırtepe Mahallesi Tersane Caddesi'ndeki Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nde meydana geldi. Temizlik ürünleri firması bulanan 49 yaşındaki Ali Ekber Kurtkaya, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü'ne sipariş üzerine getirdiği temizlik malzemelerini, 2 katlı binanın dışından binilen tek kişilik engelli asansörüne yükledi. Kurtkaya, temizlik ürünlerinin bulunduğu asansörle ikinci kata çıkmaya başladı. Asansör, yaklaşık 4.5 metre yükseldikten sonra hızla yere düştü.

Asansör kapısı kilitlenirken, yaralanan Kurtkaya içeride mahsur kaldı. Haber verilmesiyle gelen itfaiye ekibi, kısa sürede kapıyı keserek Kurtkaya'yı çıkardı. Kurtkaya, ambulansla Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bacaklarında ve vücudunun çeşitli yerlerinde kırık saptanan Kurtkaya tedavi altına alındı.

Hidrolik sistemle çalışan asansörün, yükün ağırlığına dayanamayarak yere düştüğü ileri sürüldü. Bartın Belediyesi İtfaiye Müdürü Mustafa Kanmaz, temizlik malzemesi yüklenen asansörün yukarıya çıktığı sırada düştüğünü söyledi. Kanmaz, asansörde mahsur kalan yaralıyı kapıyı keserek kurtardıklarını belirtti.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (16)

Allaha Emanet Asansörler Ülkesi 9 Yıl Önce

Maalesef asansör vakıaları hiç bitmeyecek bu ülkede..Sadece kazazedelerin limit vs ihmali değil, asansörlerin kurulumundan bakım onarımına kadar...Geçmiş olsun kazazedeye..

asansör 9 Yıl Önce

asansör ün , rutin muayene kontrolleri muhtemelen yaptirilmadi ki byle bir vakaa meydana geldi. bu birinci ihmal, ikincisi insan asansörü hatta özürlü lere tahsis edilmiş asansörün kullanim amacı dışında yuk taşımak icin kullanılması ikinci büyük ihmal. maalesef ülkemiz ihmaller, kuralsizliklar ve kazalar ülkesi. ne yazık ki kimse kurallara, prosedürler e uymuyor. böyle oluca da "kazalar bizim fitratimizda var" durumuna düşüyoruz.

Ilahi ikaz olması 9 Yıl Önce

akparti kadın kolları başkanının eşinin kamuya mal satması ticareti etikmi? i̇lahi uyarı olmasın.

vatandaş 9 Yıl Önce

engelli asansörüne temizlik malzemesi koyarsan olacağı bu kapasitenin kimbilir kaç katı koymuştur. allahın sopası yokki kafasına vursun ama anladıkları da yok

doğan 9 Yıl Önce

çok geçmiş olsun.ama bu kaza sayesinde bir gerçek yüz üstüne çıktı.yandaş olsun bizden olsun diye kalitesiz deterjan almak doğrumu..yasemin hanımın ak parti için neden bu derece çalıştığı ortaya çıktı.

bartin 74 9 Yıl Önce

Yani şimdi devlet kurumlarında kullanilan temizlik malzemelerinin ticaretini akp kadın kollarının eşi mi yapıyor ? Eyy Bartın halkı görün artık gerçekleri.

haberci 9 Yıl Önce

engelli asansörüyle yük taşıyan masum akp li :) koçum benim ... yürü beee. kim tutar seni....

x 9 Yıl Önce

ya çok çok çok geçmiş olsun ya...allah işte ne işin vardı orda

Hasan Okan 9 Yıl Önce

Bence her işte hayır vardır buraya iki engelli çıkıpta daha büyük ölümlü kazalar olabilirdi geçmiş olsun birde siyaset ülken için yapılır cebin için değil

deli murat 9 Yıl Önce

susurluk gibi kaza daha neler dönüyor ama adamlar çal ışıyor

XXX 9 Yıl Önce

i̇lahi̇ adalet

?,?? 9 Yıl Önce

Siyaseti yapmanin amaci gayesi bu degil mi zaten ama araştırmak gerekir bu kişi bu malzemeleri gerçekten piyasa araştırması yapilarak mi ihaleyi aldi

garip 9 Yıl Önce

yasemin hanım kurumları tehdit ederek mal satarsınız eee olacağı bu bartında başka temizlk malzemesi satanmı yok hepsini siz satıyorsunuz veya şöyle diyelim kunumlara nezaman başladınız satmaya başkan olduktan sonramı öncemi

ticaret rızk 9 Yıl Önce

belediye başkanı mhp li oğlu hüseyin bey mütahitlik yapıyor ahlaki değilse hüseyin bey bartın dışında mütahitlik yapsın belediye başkan yardımcısı hüseyin beyin oğlu su saati ticareti yapıyor bu ds ticareti bartın dışında yapsın demek gibi bir saçmalık olur mu bunlarda rızklarını kazanacaklar ama işlerini düzgün yapacaklar bunların babaları siyasetci diye cesalandıracakmısın böyle saçmalık olur mu yasemin hanımın eşide ticaretini yapıp rızkını kazanacak bu gayet normal eşi siyasetci diye rızkını kazanmasınımı yasaklıyacaksın lütfen seviye ve eğitim

tövbe tövbe 9 Yıl Önce

daha neler duyacağız.adamlar her yeri parsellemişler..yasemin hanımın neden canla başla çalıştığı ortaya çıktı..para.para.para..

soruşturma 9 Yıl Önce

hakkında derhal soruşturma açılması gerekir .asansörün bütün masraflarını demesi gerekip özürlülerin hakkına tecavüz ederek mağdur ettiği için tekre ar soruşturma açılmalı

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.