Bartin.info Haber

KDMP sizin oylarınızla EOCA hibe yarışmasını kazandı

Çevre

PAN Parks Vakfı “PAN Parks Yolunda Küre Dağları Milli Parkı Projesi” ile Avrupa Outdoor Koruma Derneği’nin (EOCA) hibe yarışmasını kazandı.

PAN Parks Vakfı “PAN Parks Yolunda Küre Dağları Milli Parkı Projesi” ile Avrupa Outdoor Koruma Derneği’nin (EOCA) hibe yarışmasını kazandı.

Mayıs ayında gerçekleştirilen yarışmada sizlerin oyları ile “PAN Parks Yolunda Küre Dağları Milli Parkı Projesi” başvuran 66 proje arasından ilk 10 proje arasına girdi!

Bu proje ile PAN Parks Vakfı ve WWF Türkiye, Küre Dağları Milli Parkı’nda el değmemiş yabanıl alanları korunması için sürdürülebilir turizmin geliştirilmesini amaçlıyor. WWF Türkiye tarafından uygulanacak olan projede Küre Dağları Milli Parkı’nın PAN Parks sertifikasyon sürecini desteklemek amacıyla toplantılar yapılacak, Türkçe ve İngilizce turizm haritaları hazırlanacak ve PAN Parks kriterleri çerçevesinde bir yürüyüş rotası işaretlenerek alanın tanıtımı için standart geliştirilecektir.

“Orman Koruma Alanları Yönetiminin Güçlendirilmesi Projesi” kapsamında yapılan çalışmalarla Küre Dağları Milli Parkı, PAN Parks sertifikasyonu için 2011 yılı sonunda tüm şartları yerine getirmiş olacaktır.

PAN Parks Vakfı’nı kutlar ve Küre Dağları Milli Parkı’nın korunması için bizleri oyları ile destekleyen herkese teşekkür ederiz.

ilgi haber: //www.bartin.info/guncel/anket-kdmp-panpark-oylarinizi-bekliyor.htm
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.