Bartin.info Haber

Ulus'ta Teşekkür Ziyaretleri

Siyaset

AK Parti Bartın Milletvekili Tunç, Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun ile birlikte ilçe halkını ve esnafları ziyaret ederek, desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

ULUS’TA TEŞEKKÜR ZİYARETLERİ YAPTI
30 Mart Seçimleri sonucunda üç dönemden bu yana CHP’nin elinde bulunan Ulus Belediye Başkanlığını yüzde 51,7 ile AK Parti adayı Hasan Hüseyin Uzun’un kazanmasının ardından mazbatasını alarak göreve başlayan Ulus’un yeni Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun’a hayırlı olsun ziyareti yapan AK Parti Bartın Milletvekili Tunç, ziyaretinin ardından Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun ile birlikte ilçe halkını ve esnafları ziyaret ederek, desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, Ulus İlçe Başkanı Mustafa Kuru, İl Genel Meclisi Üyeleri İrfan Ekmekçi, Mustafa Güney, Belediye Meclisi üyeleri ve teşkilat mensupları ile birlikte Ulus ilçesinde esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek gösterdikleri teveccühten ve destekten dolayı teşekkürlerini ilettiler.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, esnaf ziyaretlerinde ve kıraathane önünde vatandaşlarla çay sohbetlerinde yaptığı açıklamalarda, 30 Mart’ta Ulus halkının kararıyla AK Belediyeciliğe adım atıldığını belirterek, yeni dönemde Ulus ilçesinde gerçekleştirecekleri yatırım ve hizmetlerle Ulus halkının AK Parti’ye olan teveccühüne layık olmak için çalışacaklarını ve Ulus ilçesinin bölgenin parmakla gösterilecek ilçesi olacağını söyledi. Milletvekili Tunç, Ulus’ta okul ve hastane inşaatlarını başlattıklarını ve bu yatırımları süratle tamamlayacaklarını belirterek, yeni bir anaokulu müjdesi de verdi. Milletvekili Tunç, öncelikle Ulus ilçesinin alt yapı sorunlarını çözeceklerini ve seçim öncesi vadettikleri projeleri de tek tek hayata geçireceklerini söyledi. Milletvekili Tunç, Ulus’ta bu güne kadar görev yapan tüm Belediye Başkanlarına teşekkür ederek, yeni dönemde Ulus’ta görev yapacak olan Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun’a gereken her türlü desteği vereceklerini ifade etti.


“ULUS’U AK BELEDİYECİLİĞİN GÜZEL ÖRNEKLERİ İLE DONATACAĞIZ”


30 Mart Seçimleri sonucunda üç dönemden bu yana CHP’nin elinde bulunan Ulus Belediye Başkanlığını yüzde 51,7 ile AK Parti adayı Hasan Hüseyin Uzun’un kazanmasının ardından AK Parti Ulus teşkilatınca bir teşekkür yemeği düzenlendi. Yemeğe katılan Milletvekili Tunç, yeni dönemde Ulus ilçemizi AK Belediyeciliğin en güzel örnekleri ile donatacağız ve Ulus bölgesinde parmakla gösterilecek bir ilçe haline gelecek” dedi.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, İl Başkanı Yaşar Arslan, Ulus İlçe Başkanı Mustafa Kuru, Belediye ve İl Genel Meclisi üyeleri, teşkilat mensupları, sandık kurulu üyeleri ve Ulus halkının yoğun katılımı ile gerçekleşen teşekkür yemeğinde konuşan Hasan Hüseyin Uzun, Ulus’ta artık hizmet dönemini başlatacaklarını belirterek, kendilerine güvenen Ulus halkına teşekkür etti. Başkan Uzun, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’u adaylık döneminde ve seçim boyunca kendisine verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, Sayın Milletvekilimiz Ulus ilçesinde AK Belediyeciliğin başlaması noktasında bizleri hep heyecanlandırdı ve sonunda başarı geldi dedi. Ulus ilçe Başkanı Mustafa Kuru ve İl Başkanı Yaşar Arslan da yaptıkları konuşmalarda, Ulus halkına desteklerinden dolayı teşekkür ederek, Belediye Başkanı seçilen Hasan Hüseyin Uzun’a başarılar dilediler.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’ta yemekte yaptığı konuşmada, 30 Mart’ta Ulus halkının kararıyla AK Belediyeciliğe adım atıldığını belirterek, yeni dönemde Ulus ilçesinde gerçekleştirecekleri yatırım ve hizmetlerle Ulus halkının AK Parti’ye olan teveccühüne layık olmak için çalışacaklarını söyledi. “Yeni dönemde Ulus ilçemizi AK Belediyeciliğin en güzel örnekleri ile donatacağız ve Ulus bölgesinde parmakla gösterilecek bir ilçe haline gelecek” diyen Milletvekili Tunç, Ulus’ta okul ve hastane inşaatlarını başlattıklarını ve bu yatırımları süratle tamamlayacaklarını belirterek, yeni bir anaokulu müjdesi de verdi. Milletvekili Tunç, öncelikle Ulus ilçesinin alt yapı sorunlarını çözeceklerini ve seçim öncesi vadettikleri projeleri de tek tek hayata geçireceklerini söyledi. Ulus’un iki beldesi ve 74 köyü ile geniş bir alana sahip olduğunu belirten Milletvekili Tunç, iki il genel meclisi üyemizle birlikte köylerimizde de çok güzel hizmetler yapmaya devam edeceklerini söyledi. Ulus’ta bu güne kadar görev yapan tüm Belediye Başkanlarına teşekkür eden Milletvekili Tunç, yeni dönemde Ulus’ta görev yapacak olan Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun’a gereken her türlü desteği vereceklerini ifade etti.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.