Cenazeler defnedildi, 3 kişi tutuklandı

Pazartesi günü  Terkehaliller Köyü'nde yaşanan kız isteme tartışmasının silahlı çatışmaya dönüşmesi sonucu 2 kişi ölmüş, 4 kişi de yaralanmıştı. Olayın ardından gözaltına alınan ve mahkemeye çıkarılan 12 kişiden G.Ç., Y.Ç. ve A.G.  tutuklanarak Bartın Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Bu arada olayda hayatını kaybeden A.Y.D. ve H.D.'nin cenazesi bugün Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde toprağa verilirken, olayda yaralanan E.D.'nın durumunun iyi olduğu bildirildi.

Olayın özeti: Bartın ili Merkez ilçede; 25.02.2013 günü saat:08.30 sıralarında Ç. ve D. aileleri arasında kız isteme meselesinden dolayı çıkan tartışmanın taşlı, sopalı ve silahlı kavgaya dönüşmesi sonucu, Ç. ailesi mensubu G.Ç. ve H.Ç., av tüfeği ile ateş etmek suretiyle D. ailesi mensuplarından H.D., A.Y.D.ve E.D’yi yaralamışlardır. H.D.ve A.Y.D. kaldırıldığı Bartın Devlet hastanesinde vefat etmiş, E.D. hayati tehlikesi mevcut olduğundan tedavi altına alınmıştır. Olaya karıştığı tespit edilen G.Ç., H.Ç., Y.Ç., U.Ç., H.D., İ.D., A.D., O.D., N.D., G.D., A.Ü. ve E.D. isimli şahıslar C.Savcısınn talimatıyla gözaltına alınmıştır.


Kurşunlara hedef olan araç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
önemsiz 11 yıl önce

fox a çıkan haber bumuydu buysa videosunu yayınlarmısınız