Devlet Hastanesinde Korku Dolu Anlar - VİDEO
Kamyon sürücüsünün son hamlesi faciayı önledi

BARTIN Devlet Hastanesi Acil Servis önünde duran atık kamyonu, sürücüsü indikten sonra el freninin boşalması sonucu hareket etti. Acil önünde içinde hasta bulunan otomobil ve öndeki ambulansa çarpmak üzereyken çamurluğa çıkan sürücü, son anda direksiyonu boş ambulansa doğru çevirerek olası faciayı önledi.

Kaza, saat 12.00 sıralarında meydana geldi. Bartın Belediyesi'ne ait evsel atık toplama kamyonu, acil servis önündeki atıkları almak için durdu. Sürücü 36 yaşındaki Aydın Çekiç'in, rampada el frenini çekip çalışır durumda bırakıp indiği 34 UL 6015 plakalı kamyon, el freninin boşalması sonucu hareket etti. Durumu fark eden sürücü, hareket halindeki kamyonun çamurluğuna çıkıp, acil önünde içinde hasta bulunan otomobil ve onun önünde hasta indiren ambulansa çarpmak üzereyken son anda direksiyonu çevirdi. Kamyon, acilin karşısında boş olan park halindeki iki ambulansa çarparak durdu. Güvenlik kamerasına yansıyan kazada, kamyon sürücüsünün hamlesi sayesinde ölen ya da yaralanan olmadı. Kamyonda ve ambulanslarda hasar oluşurken kazayla ilgili polis tutanak tuttu.

Ayhan ACAR (DHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Halk 9 yıl önce

hastane de atıklardan sorumlu yetkililer yaptıkları bu yanlıştan nezaman dönecekler. acil girişinde atık sahası mı olur. sağlı sollu acil girişine araç parkı yaptırıyorlar, acilin girişini tıkıyorlar. yapılan onca uyarıya karşı bu uygulama devam ediyor. umarım hastane yetkilileri en kısa zamanda bu yanlıştan döner. bilinçli birileri hastanedeki çevre işlerine bir el atar.

Avatar
Birisi 9 yıl önce

osman beyin dönemini kast etmiyorum

Misafir Avatar
Halk 9 yıl önce @Birisi

si̇zin atık alımı hakkında pek bir bilginiz yok galiba. buradan yorum yazıp insanları yanlış bilgilendiriyorsunuz. kaza yapan araç tıbbi atık aracı değil ambalaj toplama aracı diye biliyorum. ambalajlarda resmi yazıda belirtildiği üzere ücretsiz alınır. lütfen bilgi sahibi olmadığınız konular hakkında insanları yanıltmayınız.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Birisi 9 yıl önce

atık firması hastane atıklarını kantarda şişirip fazladan aldığı paralardan hasarları karşılar