Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz

Fındık tarlasında uyuya kalmış
KAYBOLAN KADIN BULUNDU


Bartın'ın Kayadibi Köyü'nde dün kaybolan Ayşe Kızılkaya, bugün saat 14.00 sıralarında evinin 1 kilometre uzağında ormanlık alanda bulundu. Ulusal Medikal Arama Kurtarma ve jandarma ekibi, Ayşe Kızılkaya'yı ormanlık alanda otururken bulurken, sağlık kontrolünden geçirilmek için Bartın Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Rahsal sorunları olan Ayşe Kızılkaya'nın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

FINDIK TARLASINDA UYURKEN BULUNDU


Amasra'ya bağlı Çanakçılar Köyü'nde dün kaybolan Halit Bilgin, bugün yapılan aramalar sonucunda saat 18.15 sıralarında köye 4 kilometre uzaklıkta fındık tarlasında uyurken bulundu. Jandarma ekiplerince bulunan alzheimer hastası Halit Bilgin'in sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken, kontrolden geçirilmek üzere Bartın Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

-- OLAY --

Amasra'ya bağlı Çanakçılar Köyü Ankular Mahallesi'nde oturan alzheimer hastası 5 çocuk babası, emekli maden işçisi Halit Bilgin, dün kayboldu. 59 yaşındaki Müesser Bilgin eşini sahura kaldırmak için odaya gittiğinde yerinde olmadığını fark ederek, komşularına haber verdi. İhbar üzerine köye gelen Bartın İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Ulusal Medikal Arama Kurtarma ve jandarma ekipleri ile köylüler, Halit Bilgin'i bulmak için çevrede ve ormanlık arazide arama yaptı. Arama çalışmalarına rağmen Bilgin bulunamadı.

Eşinin bulunmasını isteyen Müesser Bilgin, "Evde sahura kalktım. Eşimin odasına gittimde, yatağında yoktu. Kendisi alzheimer hastası, doğru dürüst dışarıya çıkmasına izin vermiyordum. Aranıyor ama hala bulunamadı" diyerek ağladı.

SAHUR VAKTİ EVDEN ÇIKTI, DÖNMEDİ

Bartın'ın Kayadibi Köyü'nde ise ruhsal sorunları olan Ayşe Kızılkaya dün gece sahur vakti evden çıktıktan sonra kayboldu. Kızılkaya'yı arama çalışmaları köyde jandarma ekipleri tarafından sürdürülüyor

Ayhan ACAR (DHA)

Anahtar Kelimeler:
BartınKayıp
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.